Roelofsen

Verkoopster dacht met ons mee ook betreffende oude bankstel.

Prima behandeling en advies

het kosteloos lenen van de pronto bus

Frits Schreuder

Mail was naar foutief emailadres gestuurd. Daarom onnodig lang moeten wachten.

Klantvriendelijk

Even bellen als mail terugkomt.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review! Fijn om te horen dat u zeer tevreden over ons bent en dat u onze winkel aanbeveelt. Spijtig om te horen dat u door een typefout in uw mailadres... Bedankt voor het schrijven van uw positieve review! Fijn om te horen dat u zeer tevreden over ons bent en dat u onze winkel aanbeveelt. Spijtig om te horen dat u door een typefout in uw mailadres iets langer op uw stoelen heeft moeten wachten dan nodig. Dit is nooit onze bedoeling geweest. Ondanks de kleine vertraging wensen wij u heel veel plezier van uw stoelen en hopen u graag nog een keer in onze showroom te verwelkomen.

Nico Buitenhuis

Betrokken en deskundig....
Lekkere koffie gedronken.

Deskundig, vriendelijk nemen de moeite voor een aanbod.

Routing winkel

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Ontzettend leuk dat u het bezoek aan onze winkel en het contact met de verkoop als zeer aangenaam heeft ervaren.
Wij hebben een routing in de winkel...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij hebben een routing in de winkel door middel van pijlen op de vloer, hierdoor ziet u ons gehele aanbod en weet u zeker dat u niets mist.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen, wij hebben de koffie altijd voor u klaarstaan!
Vriendelijke groet,
Het team van Pronto Wonen Zutphen

Vriendelijk personeel, goede adviezen, leuke prijzen

Ruime keuze

Prima, netjes geholpen. Wat we graag wilde was op voorraad, dus zo inladen.

Susan

Prijs kwaliteit

Best wel goede ervaring.
Werd goed meegedacht..

Alleen belachelijk veel betalen voor bezorgen
. €95 voor 500m.
Het ging ook nog fout..was niet doorgegeven aan...
Best wel goede ervaring.
Werd goed meegedacht..

Alleen belachelijk veel betalen voor bezorgen
. €95 voor 500m.
Het ging ook nog fout..was niet doorgegeven aan vervoerder

Aardige verkoopster..niet zo duur..
Veel keus..

Bezorging te duur...
Uitpakken en neerzetten...

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review, hierdoor kunnen wij ons telkens blijven verbeteren. Goed te horen dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad en dat er goed werd meegedacht. Spijtig te... Bedankt voor het schrijven van uw review, hierdoor kunnen wij ons telkens blijven verbeteren. Goed te horen dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad en dat er goed werd meegedacht. Spijtig te horen dat de bezorging niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Onze bezorgingen worden uitbesteed aan een extern bedrijf dat vaste bedragen voor het bezorgen hanteert, ongeacht het aantal meters. Wat er mis is gegaan met het aanmelden van de bezorging zullen wij intern uitzoeken, zodat dit niet vaker voor zal komen.
Wij wensen u veel plezier van uw bank en hopen u nogmaals te verwelkomen in onze showroom.

Levering

Niet echt

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Hartelijk dank voor uw aanbeveling en de mooie beoordeling!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Hartelijk dank voor uw aanbeveling en de mooie beoordeling!
Bestellen van artikelen op persoonlijke voorkeur kan in sommige gevallen wat extra tijd in beslag nemen.
Vervelend dat de levering voor u is verschoven. Uiteraard houden wij dit nauwlettend voor u in de gaten.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,

dinie vrieze

Wij hebben goede ervaringen met Pronto Wonen Zutphen

goed advies. ruime keuze. prettig personeel. Heel fijn dat we het busje konden huren om de bank in te vervoeren.