H smit

Bij verkoop geen probleem
Maar bij klachten zijn ze niet zo klantvriendelijk
Bij verkeerde levering van bankstel veel problemen

Reactie Pronto Wonen Zwolle:

Beste meneer Smit,
Bedankt voor uw review! We vinden het jammer om te horen dat uw bankstel niet naar behoren is uitgeleverd.
Uw serviceaanvraag in behandeling en we doen ons uiterste best...
Beste meneer Smit,
Uw serviceaanvraag in behandeling en we doen ons uiterste best om de bank zo snel mogelijk bij u terug te brengen. We hopen hierbij op uw begrip.
met vriendelijke groet,
Team Pronto Zwolle

marije van der Sar

Deels tevreden.

Matthijs

Leuke woonwinkel met voldoende keus.
Vaak zijn de meubels nog zelf aan te passen mbt bekleding en vulling (?soorten schuim)
Prijzen zijn OK ( dit omdat je de meubels zelf ophaalt

Ik werd uitstekend geholpen de medewerkers van Pronto en vooral door de mensen die de bank en de stoelen afleverden. Zij deden meer moeite dan je normaal mag verwachten. Ik hen dit als zeer... Ik werd uitstekend geholpen de medewerkers van Pronto en vooral door de mensen die de bank en de stoelen afleverden. Zij deden meer moeite dan je normaal mag verwachten. Ik hen dit als zeer vriendelijk en prettig ervaren.

Nathalie van kommer

Heel erg tevreden. Erg goed en vriendelijk geholpen bij het kopen van een bankstel. Stalen stof mochten mee naar huis om te kijken welke we wilden. En toen ze hoorden dat we onze bank al kwijt... Heel erg tevreden. Erg goed en vriendelijk geholpen bij het kopen van een bankstel. Stalen stof mochten mee naar huis om te kijken welke we wilden. En toen ze hoorden dat we onze bank al kwijt waren werd er zelfs een leenbank aangeboden! Kortom, erg tevreden!! En nu wachten op de bankšŸ˜.

Monique de Jong

Een geweldig leuke en verzorgde winkel.
De verkopers/verkoopsters zijn enthousiast en nemen echt de tijd voor je.
Wij komen graag neuzen en hebben al veel meubels en leuke spulletjes...
Een geweldig leuke en verzorgde winkel.
De verkopers/verkoopsters zijn enthousiast en nemen echt de tijd voor je.
Wij komen graag neuzen en hebben al veel meubels en leuke spulletjes gekocht.
Goede kwaliteit voor een zachte prijs!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, en een vlotte levering wanneer het product binnen is

Onze ervaring is heel goed. We werden heel vriendelijk geholpen en ze hadden alle tijd voor ons.

w.herder

Mooie spullen, niet duur, gezellig ingerichte winkel, afgesproken levertijd klopt, snelle afhandeling bij het ophalen.

Op zoek naar een keukentafel. In de zaak werden we goed geholpen en geadviseerd. Resultaat, mooie tafel gekocht die goed in de keuken past.