Goede hulp bij uitzoeken, maar niet veel kennis over technische zaken

Yilmaz

Makkelijk behulp Zaam

Petra van de Lisdonk

Fijne bediening, kundige service en professionele uitleg!

Klantvriendelijk en behulpzaam personeel! Daarnaast kon onze bank nog een tijdje in de opslag blijven omdat ons huis wat later klaar was dan gepland.

Mooie showroom in Zwolle. We zijn goed geholpen en de bestelling kwam een paar weken eerder dan verwacht.

Zeer vriendelijk geholpen, super veel keus!
We zijn heel blij met de bank die we hebben uitgezocht (nu al 3 weken in huis).
Let op: communicatie via mail werkt niet (we hadden toch...
Zeer vriendelijk geholpen, super veel keus!
We zijn heel blij met de bank die we hebben uitgezocht (nu al 3 weken in huis).
Let op: communicatie via mail werkt niet (we hadden toch liever ook de relaxfunctie er bij gehad, direct daar een mail over gestuurd. Na 2 weken gebeld of het goedwas aangekomen, maar helaas, de bank bleek al in productie en er was niks meer aan te veranderen. Als ik had gebeld ipv gemaild was het wel gelukt).

Goed geholpen. Ook behulpzaam bij het in de auto zetten. Leuke en betaalbare meubels.

Heel bijzonder deze mail aangezien ik bij Pronto Elburg een bank heb gekocht !!

Het was Pronto Elburg. Mooie betaalbare meubels, erg tevreden over de meubels.
Het was Pronto Elburg. Mooie betaalbare meubels, erg tevreden over de meubels.
We hadden wel schade aan de kast en tafel, kwamen kapot uit verpakking. Moesten er helaas meerdere keren achteraan bellen, terugbellen gebeurde niet. Maar meubels werden keurig omgeruild. Minpuntje is dat transport apart betaald moet worden.

Joop van Aefst

Wij zijn zeer tevreden over Pronto Wonen altijd vriendelijk personeel en worden altijd goed geholpen en afspraken worden na gekomen.