Mooie degelijke meubelen! We kregen bij onze levering 1 verkeerde/gebruikte stoel meegeleverd. Na een telefoontje de belofte dat deze bij de nalevering van 2 andere stoelen omgeruild...Mooie degelijke meubelen! We kregen bij onze levering 1 verkeerde/gebruikte stoel meegeleverd. Na een telefoontje de belofte dat deze bij de nalevering van 2 andere stoelen omgeruild gaat worden. Als dit straks geregeld is zijn we een tevreden klant!
H. van den Berg
Ontzettend prettig en vriendelijk geholpen door Aart! Een eerlijke verkoper die meedenkt! Mooie prijs/kwaliteit verhouding.
nijensteen
Prima en een goed advies gekregen
Th. Van Thiel
Rustige sfeer, goede uitleg van uw medewerker.
Maruschka
Zeer prettig! Voor de tweede keer een bank bij pronto gekocht, en super tevreden!
Zeer aangenaam en vakkundig personeel heeft actief met ons meegedacht om de gewenste inrichting op de juiste datum bij ons te krijgen. Top!
Nils Bekkedam
Prima, goede kwaliteit voor prima prijs
Rolf
Heel goed, erg mooie meubels voor een betaalbare prijs. We zijn goed geholpen.
E.J. van der Kolk
Netjes geholpen door het personeel ,kasten en tafels goed verpakt ,en volgens afspraak de artikelen stonden op de tijd klaar in het magazijn