Goed geholpen, alleen jammer dat sommige meubels niet in elkaar worden gezet. Mooie winkel ik ben er blij mee
H.J. B.
Perfect ontvangst----juiste vakkennis-----goed kunnen luisteren-------daardoor makkelijk juiste keuze voor een T V meubel--- enige minpunt is veel te lange leveringstijd!!!!!!!!
Aart Seinen
A Wennekes
Is prima geweest het enige minpunt is dat er niet in de winkel was verteld dat ik zelf met 5 Spuitbussen mijn bank zelf moest inprigneren.
J.J Van der Vegt
Professionele medewerkers,vriendelijk en niets was hun te veel.Helaas een weef fout in 1 van de kussens maar is door Pronto gelijk opgepakt.Voor ons een zeer prettige ervaring.
Super service aardig personeel
Arnoud van Osch
Goeie service, leuk vriendelijk personeel die de tijd voor mij nam. Echt meedenken, maar niet aandringen. Kom daar graag nog eens voor terug
Leuke spullen, de prijs is aan de hoge kant gezien de matige montagekwaliteit en in ons geval een bizar lange levertijd op een tafel (3 maanden)
In de winkel goed behandeld alleen daarna niet tevreden. Ik snap dat er wat fout kan gaan en daarna nog eens maar niet 5 a 6 dingen. Er werd niet meegedacht toen we echt boos waren geworden en de...In de winkel goed behandeld alleen daarna niet tevreden. Ik snap dat er wat fout kan gaan en daarna nog eens maar niet 5 a 6 dingen. Er werd niet meegedacht toen we echt boos waren geworden en de manager kregen werd er pas meegedacht. Ik had de services anders verwacht zeker als je voor ruim 4000 euro aan meubelen besteld.
Denijs
Vriendelijke zaak. Er was een fout gemaakt waardoor onze bank 9 weken later pas geleverd kon worden. Ter compensatie kwamen ze hem naar het adres brengen.