In de winkel heel goed geholpen. De bezorgservice vonden wij zeer minimaal.
Vriendelijke en behulpzamen mensen
Tim
Prettige mensen, alles precies zoals besproken binnengekomen!
Kamphuis
Had zelf nog geen ervaring maar had van verschillende mensen gehoord dat het een leuke winkel was , en mijn dochter heeft ook haar meubels bij pronto in Elburg gekocht
Meijerink
Goeie ervaringen. Alleen maar positief.
Prima,
Erg goed.
Leonie
Goed.Toen onze poef ontbrak en bij iemand anders die dezelfde bank had gekocht mee gegeven bleek te zijn werd dit snel opgelost.
Anne
Zeer prettige ervaring, er werd alle tijd voor mij genomen. Vriendelijk personeel. En toen we de bank op kwamen halen werd er meegedacht en hielpen de medewerkers met inladen en een passende...Zeer prettige ervaring, er werd alle tijd voor mij genomen. Vriendelijk personeel. En toen we de bank op kwamen halen werd er meegedacht en hielpen de medewerkers met inladen en een passende oplossing! Ik kom hier zeker weer
K.mr
Goeie inrichting, veel meubelen en accessoires in de winkel. Enthousiast personeel. Goede prijs. Let op: je dient wel de bestellingen zelf op te halen; men heeft geen brengservice.