We zijn netjes en goed geholpen. De medewerkers nemen de tijd voor de mensen.
Vriendelijk personeel Goed advies!
Het was wat problematische in het afhaal magazijn maar dankzij het niet gestretchte personeel kon het allemaal opgelost worden.
Bank gekocht, heel eg goed geholpen en geadviseerd.
Jolanda Hulleman-Booij
Heerlijke winkel, met leuk positief personeel. Eerst heerlijk kunnen rond snuffelen, daarna door leuk spontaan positief personeel te woord gestaan en geholpen. De meubelen besteld en netjes op de...Heerlijke winkel, met leuk positief personeel. Eerst heerlijk kunnen rond snuffelen, daarna door leuk spontaan positief personeel te woord gestaan en geholpen. De meubelen besteld en netjes op de afgesproken locatie op kunnen halen. Ook daar weer door positieve mensen te woord gestaan en geholpen. Zal zeker Pronto Wonen Zwolle aanbevelen onder mijn vrienden/familie, ga zo door. En jullie zien mij met regelmaat in de winkel.
Ervaring is,goed, klantgericht, aardig en meedenkend
Super bedrijf! Zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze meubelen. Ze namen echt de tijd voor ons, adviseerde ons waarbij nodig. Uit enthousiasme een iets te grote tafel...Super bedrijf! Zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze meubelen. Ze namen echt de tijd voor ons, adviseerde ons waarbij nodig. Uit enthousiasme een iets te grote tafel uitgezocht.. was geen probleem, konden dat zo veranderen en kregen een waardebon voor het verschil. Daarvan weer super leuke spulletjes voor erbij gehaald.!! En nu.. genieten we volop van onze mooie meubelen😊