Koop wel vaker wat bij Pronto. Vindt het personeel altijd heel vriendelijk en behulpzaam en geeft goede tips en advies.
M.G. van Malkenhorst
Zeer goed
Schakelaar
Eerste keer dat we bij Pronto wat hebben gekocht dat is ons goed bevallen.
Dekker
Prima. Wij hebben stoelen gekocht bij Pronto wonen. Echter hing er een kaartje aan de stoelen dat het direct leverbaar was, maar uiteindelijk hebben we er 10 tot 12 weken op moeten wachten, dat is...Prima. Wij hebben stoelen gekocht bij Pronto wonen. Echter hing er een kaartje aan de stoelen dat het direct leverbaar was, maar uiteindelijk hebben we er 10 tot 12 weken op moeten wachten, dat is het enig minpuntje.
Boermeester
Prettige sfeermet deskundige hulp toen wij onze tafel wilde kopen. Zijn ook nunog tevreden
Picard
Verkoop ging prima, bezorging wat moeilijker. Eerst afspraak betalen bij aflevering, daarna factuur gekregen of we toch vóór levering willen betalen. Na betaling hoor je pas wanneer de...Verkoop ging prima, bezorging wat moeilijker. Eerst afspraak betalen bij aflevering, daarna factuur gekregen of we toch vóór levering willen betalen. Na betaling hoor je pas wanneer de goederen gebracht worden
Prima, goede uitleg over de producten en fijn dat je gratis een aanhanger kunt lenen . Enige minpuntje was dat er niet gesproken was over een borg die contant voldaan moest worden.
We hebben 4 stoelen gekocht. De levertijd was korter dan aanvankelijk opgegeven. Dat vonden we heel fijn. Goede adviezen en we zijn erg tevreden over alles.
Pronto Zwolle, onze nieuwe bank gekocht! Zeer tevreden, erg vriendelijk geholpen en uiteindelijk ook nog een zeer snelle levering!