Esther Ravenshorst

Zeer tevreden

Pape

Prima service en onverwacht snelle levering.

Wolvekamp

Wij werden eindelijk gebeld dat onze stoel binnen was. Terug gebeld om aan te geven wanneer wij kwamen ophalen. Even om het pand rijden na melden bij de balie, dan konden we de stoel zo uit het... Wij werden eindelijk gebeld dat onze stoel binnen was. Terug gebeld om aan te geven wanneer wij kwamen ophalen. Even om het pand rijden na melden bij de balie, dan konden we de stoel zo uit het magazijn in de auto laden… Niet dus. Onze stoel konden ze niet vinden. Eindelijk hadden ze hem, inladen dus. … Niet dus. Wij hadden een blauwe stoel besteld en dit was een bruine! Goed dat ik zèlf vroeg of onze naam erop stond ? Na ruim 25 minuten eindelijk stoel gevonden! Hoezo moet de klant aangeven wanneer je komt als items toch niet worden klaargezet en men niet weet waar eea is gebleven?

Geachte heer / mevrouw Wolvekamp,
Geachte heer / mevrouw Wolvekamp,
Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling. Dankzij uw beoordeling kunnen wij u en anderen in de toekomst op het gebied van service nog beter van dienst zijn.
Helaas duurde het inladen van uw bestelling langer dan u van ons gewend bent, het artikel was in uw geval niet klaargezet, onze oprechte excuses hiervoor. Wij zullen dit intern bespreken om soortgelijke situaties te voorkomen.
Desondanks willen wij u heel veel plezier toewensen van de nieuwe fauteuil.

Albert Winters

Bank en stoel gekocht

Bank was eerder klaar dan verwacht! Bij het ophalen van de bank, was de bus al weg..konden hierdoor de bank een paar dagen later ophalen..o ja of ik ook 150,- borg mee wilden nemen..en of ik de... Bank was eerder klaar dan verwacht! Bij het ophalen van de bank, was de bus al weg..konden hierdoor de bank een paar dagen later ophalen..o ja of ik ook 150,- borg mee wilden nemen..en of ik de verzekering wilden afkopen met 15,- ?! Serieus ?! En het verpakkingsmateriaal van de bank was voor eigen afvoer..terwijl daar een mooie container voor stond. Wij hadden andere verwachtingen.

Geachte heer / mevrouw,
Geachte heer / mevrouw,
Vervelend om te lezen dat de bus al weg was toen u de bank op kwam halen. Omdat wij maar één gratis leenbus beschikbaar hebben is het handig om deze van tevoren te reserveren, er is elke dag plek. Zonder reservering kan het dus voorkomen dat u moet wachten omdat wij deze bus vaak uitlenen.
Voor het gebruik van de bus vragen wij inderdaad een borg van €150,- welke u terugkrijgt bij het inleveren. Daarnaast zit er een eigen risico op welke u voor €15,- kunt afkopen.
Ondanks de minder prettige ervaring willen wij u toch heel veel plezier toewensen van uw nieuwe bank.

Jannie

Mooie kast gekocht bij behulpzame Pronto Zwolle.

Olga Ribbels

Rustig, alle tijd om te kijken. Erg mooi ingedeeld en ingericht. Prachtige hebbedingetjes. Met zorg en gevoel voor kleur en omgeving bij elkaar gezet. Klasse!

Sabrina

Onvriendelijk

Beste Sabrina,
Beste Sabrina,
Vervelend om te lezen dat u geen positieve ervaring aan onze winkel heeft overgehouden. Normaal gesproken horen wij hier juist positieve verhalen over, wij zijn zeer benieuwd wat er in uw geval niet naar volle tevredenheid is verlopen. Mocht u ons willen helpen door verdere feedback achter te laten kunt u dit per mail aan marketing@weberwoonwereld.nl aan ons doorgeven.

de vries

Vriendelijke mensen, snelle behandeling, en heel goed snelle levering binnen 2 weken in huis. prima prima