Bij pronto Wonen gekeken voor een bankstel. Hierbij goed en professioneel geholpen door een van jullie medewerksters. Bank is precies zoals verwacht, en heb er veel plezier van!
Pronto Woonboulevard Zwolle
Zeer Goed geholpen door het personeel met het uitzoeken van al onze nieuwe meubelen pas geleden
Rens
Goede service goede afhandeling van verkoop en tot nu tevreden met onze nieuwe bank (3 weken nu )
Kragt
Het bestellen van de tafels en de kast ging goed. de salon tafel en dressoir waren op voorraad dus deze konden we de volgende dag al ophalen. Super fijn. De eettafel liet even op zich wachten,...Het bestellen van de tafels en de kast ging goed. de salon tafel en dressoir waren op voorraad dus deze konden we de volgende dag al ophalen. Super fijn. De eettafel liet even op zich wachten, maar ondertussen staat ook deze op zijn plek. We zijn er super blij mee. Wel hebben we een kleine beschadiging aan onze salon tafel. Hier heb ik over gemaild voor de kerstdagen. Hier is geen reactie op gekomen. Afgelopen week heb ik telefonisch contact gehad. De mail was wel binnen gekomen, maar vergeten. Tot op heden hebben we nog niet weer wat gehoord. Dit vinden we wel jammer.
G.Veldhuizen
Zeer goed, fijn dat er zoveel voorradig is
SJ
Goede service, verwachtingen mbt levertijd worden waargemaakt. Daarnaast is tafel gratis nabewerkt om een streep weg te halen, dit is mooi gelukt.
Olaf
Goed advies en snelle hulp.
S
Snelle levering en super blij met de mooie meubels!