Visscher

In de winkel prima geholpen maar de eettafel die we eerst hadden gekocht was niet goed schroeven pasten niet in de gaten en nu het tv is ook niet goed. Scheve poot eronder. Balen hier goed van.

Reactie Pronto Wonen Zwolle:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat het tv-meubel een scheve poot heeft en dat de schroeven niet in de eettafel bleken te passen. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Heeft u al een service aanvraag bij ons ingediend? Dit kunt u doen door een email te sturen naar: info@prontozwolle.nl. In deze mail graag een aantal (detail)foto's van het probleem meesturen en het bijbehorende ordernummer.
Pronto Wonen Zwolle

Sjoerd Moleman

Fijne service in de winkel bij de meubelkeuzes die wij maakten. Goed advies en vrijblijvende houding. Duidelijke afspraken over de bezorging ? prima thuis gebracht.

Henk Visscher

Goed advies gekregen, en de medewerker (Bart dacht ik) complimenten over zijn kennis over alle producten en stoffen.

Timmerman

Goede service, klant vriendelijk werd fijn geholpen.

Karin

Prima, duidelijk goede prijs kwaliteit verhouding.

G. van Zuuk

Goed en eerlijk advies m.b.t. de aankoop. Leverdatum was veel later dan vooraf gezegd, helaas geen initiatief vanuit Pronto om ons tussendoor te informeren dat de bank later geleverd werd.

Nvt

In de showroom prima service. Maar de levering van de spullen was verder beneden peil, de dopjes onder twee stoelen misten. Daar moesten we zelf achter komen toen we ze in de auto zetten. De... In de showroom prima service. Maar de levering van de spullen was verder beneden peil, de dopjes onder twee stoelen misten. Daar moesten we zelf achter komen toen we ze in de auto zetten. De jongeman van het magazijn heeft zijn best gedaan hoor, maar we volgende een volgende keer graag voor betaling geïnformeerd dat er iets niet goed. Dit was een domper op de aankoop.

nvt

Prettig, maar wel zelf monteren