Wendy

Heb heel lang op mijn bestelling moeten wachten en vind de verzendkosten erg hoog

Anneke

De service van de bedrijfsleider was fijn
Maar de producten wassen beschadigd na 12 weken wachten
Met de aanhanger hen een terug en vervolgens weer heen om ze terug te brengen De service van de bedrijfsleider was fijn
Maar de producten wassen beschadigd na 12 weken wachten
Met de aanhanger hen een terug en vervolgens weer heen om ze terug te brengen
Dus onnodig veel geld en km moeten maken
Voor uiteindelijk nog niks

B.Hoekman

Wij zijn tevreden over de meubels die wij bij pronto hebben gekocht.

Wilma

Leuke winkel . Voor elk wat wils.

Eugene

Ik werd erg prettig geholpen en de bestelling verliep zoals afgesproken. De levering verliep in goed overleg waar ik ook het tijdstip kon bepalen. Zo hoort het.

G Rens

Het zijn getalenteerde medewerkers. Alles word netjes besproken. Geven een goede uitleg. Ik zou daar zo weer heen gaan. Vooral zo doorgaan .

Mooie collectie meubelen en een zeer servicegerichte en klantvriendelijke houding! Pronto Zwolle doet er alles aan om klantwensen te realiseren. Ook wordt er goed meegedacht en geadviseerd als het... Mooie collectie meubelen en een zeer servicegerichte en klantvriendelijke houding! Pronto Zwolle doet er alles aan om klantwensen te realiseren. Ook wordt er goed meegedacht en geadviseerd als het gaat om bijvoorbeeld de maatvoering van een door ons gekochte fauteuil.

We zijn tot dusver zeer tevreden!

Otten

Leuke winkel met mooie items en vriendelijke verko(o)p(st)ers. Lekkere koffie gehad. Goed geholpen. Zeker een aanrader

Prima zaak met goede service. Ideaal is ook dat je een gratis overkapte aanhanger kan lenen om je aankopen thuis te brengen
Bij het ophalen van de aanhanger stond alles al klaar in de...
Bij het ophalen van de aanhanger stond alles al klaar in de aanhanger en die werd ook door de medewerker aangekoppeld en aangesloten. Heel netjes. De stoeltjes die we gekocht hebben zijn ook leuk geprijsd en voldoen heel goed. Zijn er blij mee.