Rob Haanappel

Kom er graag ivm het aanbod

Beste Rob,
Beste Rob,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij hopen u vaker te mogen verwelkomen en wensen u veel plezier met de nieuwe bank!

Harry Goessens

Ontvangen door zeer behulpzaam personeel. En nog deskundig ook.

Beste Harry,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u alvast heel veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet,
Pronto...
Beste Harry,
Pronto Wonen Heerlen

Nvt

Is reeds eerder ingevuld

C Smulders

Zeer tevreden vriendelijk personeel

Beste klant,
Wij vinden het heel fijn om te horen dat u al meerdere keren geslaagd bent bij ons en goed advies heeft gekregen! Wij hopen u nog vaak te mogen helpen in onze winkel en wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!

Bours

Super

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Peter

Prettig geholpen, goed geslaagd

Beste Peter,
Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe hoekbank en hopen u vaker te mogen verwelkomen!
Met...
Beste Peter,

Leon Bli

Prima en goed geholpen👍

Beste Leon,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en relaxfauteuils!
Met vriendelijke groet,...
Beste Leon,

KG

Prettig en vriendelijke medwerkers met verstand van zaken!

Beste klant,
Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Verder nemen wij uw verbeterpunten mee om onze service hierop te verbeteren. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!

Familie de Wit

Gezellige sfeervolle winkel, met mooie meubels. Een bezoek aan deze winkel voelt als op visite gaan.

Reactie Pronto Wonen:

Wat een mooie complimenten! We zijn blij om te lezen dat je onze winkel als gezellig en sfeervol ervaart, en het doet ons goed te horen dat een bezoek voor jou aanvoelt als op visite... Wat een mooie complimenten! We zijn blij om te lezen dat je onze winkel als gezellig en sfeervol ervaart, en het doet ons goed te horen dat een bezoek voor jou aanvoelt als op visite gaan.
Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen je snel weer eens te zien in onze winkel! 😊
~ Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Fam.Op het Veld

We zijn tevreden.

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze fijne review familie Op het veld!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel!
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor deze fijne review familie Op het veld!
^Babette
Pronto Wonen Roermond