Top,fijn team.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons bedrijf. Ik zal dit met mijn team delen. Ook hopen wij u nog eens te mogen ontvangen bij ons in de winkel.
Met...
Team Pronto Wonen Meppel

Bartels

Goede service vriendelijke mensen

beste meneer, mevrouw Bartels,
beste meneer, mevrouw Bartels,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Pronto Wonen Tilburg

Matser

Prettig geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze mooie review Gijs, het compliment zullen wij doorgeven aan onze collega. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug.
Met vriendelijke groet,...
Team Maron Meubels & Keukens

JCL

Vriendelijk behulpzaam personeel

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review JCL.
Pronto Wonen Roermond

Maron

Altijd naar wens geweest

van de Pavert

Prima geholpen

vd K

Prima, overzichtelijk, kopje koffie.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Pronto Wonen Breda

A. Verdonck.

Supergoed geholpen.

Beste klant,
Super fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank en hopen u vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

Moonen

Fijne ervaring

beste meneer, mevrouw Moonen,
Hartelijk dank voor uw review, en mooie aantal sterren!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe fauteuil, en graag weer tot ziens.
Met vriendelijke...
beste meneer, mevrouw Moonen,
Hartelijk dank voor uw review, en mooie aantal sterren!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe fauteuil, en graag weer tot ziens.
Pronto Wonen Tilburg