Peter

Goede service

Beste Peter,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Beste Peter,
Pronto Wonen Nijmegen

anoniem

Prettig en deskundig geholpen

Beste klant,
Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Verder willen wij u alvast veel plezier wensen met de nieuwe banken!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Jochem

Top!

Beste Jochem,
Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Pronto Wonen Breda

tonny becker

Gezellige winkel

Beste Tonny,
Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto Wonen Nijmegen

Jessie Gerritsen

Hele fijne ervaring, klantvriendelijk beide dagen dat we stoelen kwamen bekijken werden we fijn begroet ect. Super! Tot de volgende keer.

Tamara

Klantvriendelijk, goede hulp en veel keuze

Beste Tamara,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...
Beste Tamara,
Pronto Wonen Heerlen

van Hees

Goede ervaring

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Pronto Wonen Breda

Vera

Mooi zaak en goed geadviseerd

Beste Vera,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Beste Vera,
Pronto Wonen Sittard-Geleen

Paul Kuipers

Een medewerker aangesproken om iets te bestellen. Professioneel opgepakt en netjes terugkoppeling gekregen zoals beloofd.

Beste Paul,
Bedankt voor de complimenten! Super fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

Breve

Wij zijn zeer tevreden op de manier waarop wij zijn geholpen en de klantvriendelijkheid.

Reactie Pronto Wonen:

Beste heer/mevrouw Breve, bedankt voor dit mooie compliment! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe bankstel en graag tot een volgende keer! Met... Beste heer/mevrouw Breve, bedankt voor dit mooie compliment! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe bankstel en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof