Franklin

Samen met mij vrouw zijn wij ontzettend goed ontvangen. Alle medewerkers doen echt ontzettend hun best om je zo goed mogelijk te helpen en ter woord te staan, maar wij zijn geholpen door Julie. Zeer... Samen met mij vrouw zijn wij ontzettend goed ontvangen. Alle medewerkers doen echt ontzettend hun best om je zo goed mogelijk te helpen en ter woord te staan, maar wij zijn geholpen door Julie. Zeer duidelijk uitleg over de meubels dit onder een genot van een drankje.
Wij hebben de meubels nog lang niet nodig maar dat was geen probleem.

Zeer duidelijk uitleg over de meubels en zeer goede advies.

Gratis bezorgen zou fijn zijn.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de enthousiaste reactie, daar worden we blij van! We hebben u met plezier geadviseerd. Graag zien we u terug in onze winkel.
Woongroetjes,
Team Pronto Wonen.

Maya Bunschoten

Zeer prettig geholpen.

T. Kamphuis

Lamp besteld, levertijd 4 weken, werd 3 maanden. Bij het ophalen was het bedrag ineens 4 euro hoger. Gelukkig had ik kopie van de nota mee dus oorspronkelijk bedrag betaald. Ons was 15 euro korting... Lamp besteld, levertijd 4 weken, werd 3 maanden. Bij het ophalen was het bedrag ineens 4 euro hoger. Gelukkig had ik kopie van de nota mee dus oorspronkelijk bedrag betaald. Ons was 15 euro korting beloofd wanneer wij de lamp op kwamen als wij ons zouden inschrijven voor de nieuwsbrief. Verkoopster wist hier niks meer van.
Al met al zeer ontevreden.

Geen.

Beetje meer coulance.

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wat jammer dat u zo een vervelende ervaring heeft gehad bij ons. De levertijd van de lichtbronnen was inderdaad helaas vertraagd, dat was erg... Hartelijk dank voor het schrijven van deze review! Wat jammer dat u zo een vervelende ervaring heeft gehad bij ons. De levertijd van de lichtbronnen was inderdaad helaas vertraagd, dat was erg vervelend.
Wij hebben u aangeboden om andere lichtbronnen mee te nemen en zodra de goede weer voorradig waren kon u het dan komen omruilen. Het prijsverschil was een foutje van onze kant, dit had te maken met een prijsverhoging die nog niet goed verwerkt was destijds. Dit heeft u dus ook niet hoeven te betalen. Aan de kortingscode zitten een aantal voorwaarden, deze wezen ernaar dat de bon niet meer geldig was. In de mail van de kortingscode vind u de voorwaarden. Ik hoop u zo wat meer uitleg te hebben kunnen geven over deze vervelende samenloop van omstandigheden.
Team Pronto Wonen Meppel

E.Scheermeijer

Geweldig

Beste Bep,
Dankjewel voor dit mooie compliment. Geniet van je prachtige houten TV meubel en graag weer eens tot ziens.
Team Pronto Zoeterwoude

Maron

Mooie gezellige winkel

Ze nemen de tijd voor je.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw feedback en deze prachtige beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen

A. van Bennekom

Gezellige ontvangst, en we zijn op een deskundige manier door de hele winkel geloodst op zoek naar een voor ons passende en lekker zittende eetkamerstoel. En dit zonder dat de verkoper opdringerig... Gezellige ontvangst, en we zijn op een deskundige manier door de hele winkel geloodst op zoek naar een voor ons passende en lekker zittende eetkamerstoel. En dit zonder dat de verkoper opdringerig was ! Leuk, eerlijk en een mooie winkel.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het als team superleuk om dit hier terug te lezen. Gezellig dat jullie bij ons langskwamen en nog veel plezier gewenst van de nieuwe stoelen 😊
~...
~ Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Veluwenkamp

Goed vriendelijk personeel. Niet te opdringerig

Engels

Prettige ervaring.

Beste meneer, mevrouw Engels,
Hartelijk dank voor uw review en mooie sterren score!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met...
Beste meneer, mevrouw Engels,
Hartelijk dank voor uw review en mooie sterren score!
Pronto Wonen Roermond

Franken

Beste meneer, mevrouw Franken,
Hartelijk dank voor uw review. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen, en graag weer tot ziens.
Pronto...
Beste meneer, mevrouw Franken,