Hanselman

Mooie wi nkel.

Olaf Tompot

Snel en goed geholpen na uitspreken van onze wensen.

Spinder schaft

Leuk en deskundig geholpen.

Beste familie Spinder,
hartelijk dank voor de mooie recensie. Wij wensen u alvast veel woon plezier!

Silvia Van der Kolff

Heel goed geholpen door Ronald en Sam. Ik vertelde wat ik mooi vond en Sam wist daar gelijk een mouw aan te passen! Heel blij met de aankoop van onze meubels.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de leuke en positieve recensie! wij zijn blij dit te horen. alvast veel woon plezier gewenst.

J wubkes

Super

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het afhandelen van uw service. Wij zijn blij dat wij het probleem met uw Parantino stoel gelijk konden oplossen voor... Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het afhandelen van uw service. Wij zijn blij dat wij het probleem met uw Parantino stoel gelijk konden oplossen voor u. Ik zal het doorgeven aan mijn collega's die u van de week geholpen hebben!
Team Pronto Wonen Meppel

Dick

Klantvriendelijk

Beste Dick,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen!
Pronto...
Beste Dick,
Pronto Wonen Nijmegen

Mintjes

Prima geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor je mooie 5 sterren review. Super dat je zo tevreden bent over ons personeel en de bezorging. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Huissen.

Marja

Goede service en leuke ideeën voor de inrichting van je huis

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie beoordeling, Marja! Hier worden we blij van en het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over hoe Jolanda je geholpen heeft. Met vriendelijke groet, het team van... Bedankt voor deze mooie beoordeling, Marja! Hier worden we blij van en het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over hoe Jolanda je geholpen heeft. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel