de Bitter

Leuke winkel leuke uitstraling en goed personeel die ons super geholpen hebben met duidelijke uitleg en super vriendelijk. een aanrader deze winkel met leuk en super vriendelijk personeel.

Beste meneer, mevrouw de Bitter,
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Beste meneer, mevrouw de Bitter,
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score.
Pronto Wonen Roermond

Marcelissen

Beste meneer, mevrouw Marcelissen,
Hartelijk dank voor uw review.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Beste meneer, mevrouw Marcelissen,
Hartelijk dank voor uw review.
Pronto Wonen Tilburg

Pronto Vlaardingen

Erg vriendelijk en uitgebreid geholpen

A

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

W. Noorloos

Fijne winkel, komen er al jaren.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u al jaren vaste klant bent bij onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil en hopen u in de toekomst nog vaak te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet,
Pronto Wonen Breda

Mariska

Goed en deskundig

Beste Mariska,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze winkel. Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren!
Beste Mariska,
Pronto Wonen Eindhoven

aabee

Mooi en genoeg parkeerplaats 1m

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubelen.
Pronto Wonen Tilburg

Cindy Prins

Heel goed fijn geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen. Meer interieur tips. Prettige ervaring.

Beste Cindy,
Beste Cindy,
Wat een super leuke review om te lezen! Heel fijn om te horen dat er ondanks de drukte genoeg tijd voor u werd genomen bij het samenstellen van uw nieuwe bank! Omdat wij vastgestelde prijzen hebben is er bij ons geen mogelijkheid voor onderhandeling over de prijs. Wel bieden wij de laagste prijsgarantie aan zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaald. Wij wensen u alvast heel veel plezier met de nieuwe bank en hopen u vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

T donker

Goed vriendelijk geholpen door de telefoon

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u telefonisch zo goed bent geholpen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

I. Peters

Heel erg goed geholpen door Stefan

Beste klant,
Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Stefan! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank en relaxfauteuil!
Pronto Wonen Nijmegen