Gezellig

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubelen!

Paulaheesterbeek

Heel kundig advies

Beste mevrouw Heesterbeek,
Beste mevrouw Heesterbeek,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe bank en fauteuils. Wij wensen u hier veel plezier mee!

A. Van Amelsfort

Vriendelijk personeel en ze nemen de tijd voor je.

Beste meneer, mevrouw van Amelsfort,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil.
Beste meneer, mevrouw van Amelsfort,

Pronto

Behulpzaam. Professionele mensen.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het delen van uw ervaring Fijn dat onze klantvriendelijkheid en expertise u goed zijn bevallen!
Graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Graag weer tot ziens in onze winkel.
Babette

Annette Dirks

Fijne winkel waar je goed geholpen wordt.

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw feedback mevrouw Dirks.
Fijn te lezen dat u vlot en fijn geholpen bent door onze collega's. We zien u graag weer in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw feedback mevrouw Dirks.

Babette

Helemaal top! Er werd gezorgd dat we last minute een lamp op konden halen. Super goede service.

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review, en de complimenten Babette.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe lamp, en graag weer tot ziens!

Fam ebben

Super goed geholpen worden door verkoopster

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw feedback familie Ebben.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw feedback familie Ebben.

Dingemans

Prettige winkel om rustg rond te kijken

Reactie Pronto Wonen:

Wat een leuke review! Daar worden we erg blij van, bedankt 😊
~ Team Pronto Wonen Utrecht online

Kuipers

Goeie adviseurs en vriendelijk

Willem

Veel keuze met redelijke prijzen maar het advies kan stukken beter!

Veel keuze

- op de prijskaartjes in de showroom staat netjes aangegeven de meerprijs voor opties zoals ander pootjes of een draaimechaniek maar ontbreekt de meerprijs voor andere stof. En dat kan lelijk... - op de prijskaartjes in de showroom staat netjes aangegeven de meerprijs voor opties zoals ander pootjes of een draaimechaniek maar ontbreekt de meerprijs voor andere stof. En dat kan lelijk tegenvallen bijvoorbeeld €40 meer voor een stoel van €140!
Zet de max/min prijs erbij!

- Waarschuwwing: dunne stoelpoten glijden moeilijk over een redelijk vlakke vloer.
Ook de 'oplossing' van Pronto n.l. hun glijvilt werkt TOTAAL niet, het schuift binnen een week van de stoelpoten!
Daar hebben ze ons niets van te voren over gezegd en je zit dan met c.q. op een probleem.
Beter advies dus op meerdere punten!!

Beste Willem,
Beste Willem,
bedankt voor uw beoordeling. Wij gaan dit zeker meenemen en kijken wat we hier in het vervolg aan kunnen doen. Omdat de keuze in stoffen enorm groot is (verschillende materialen, kleuren, soorten en leveranciers) hebben wij ervoor gekozen om hiervan niet alle prijzen te communiceren op onze standaard kaarten. Onze verkopers kunnen u hierover informeren in de winkels.
We zien u graag nog eens terug in onze winkel.
Team Pronto Wonen