pronto

Gezellig sfeervol winkelen

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons.

Pronto wonen meppel-rogat

Geweldig

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw review! We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons.

Fam.van Middendorp

Via de website in de outlet een eettafel besteld en in de winkel /magazijn van Meppel/Rogat opgehaald
Vriendelijk personeel en goed geholpen .ook met het inladen in de auto
We zijn...
Vriendelijk personeel en goed geholpen .ook met het inladen in de auto
We zijn tevreden en blij met de tafel

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw tafel en ontvangen u graag nog eens in onze winkel.

J. Hilbrands

Erg prettig geholpen.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw stoelen en ontvangen u graag nog eens in onze winkel.

Christine

We zijn zeer goed geholpen door Cindy.
Ze weet waar ze over praat , heeft snel door wat je zoekt. Ze geeft ook bruikbare tips voor je interieur, een goede styliste!

fam.Tolk

Prettig geholpen

Peter van Antwerpen

Vriendelijk en deskundig personeel

Duurde even voordat er iemand kwam helpen, maar toen ook uitstekend geholpen. Nam alle rijd en zicht dingen uit om een goede beslissing te kunnen nemen.

De tijd en moeite nemen klanten goed te helpen

eerder klanten het gevoel geven te worden gezien..

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw prachtige beoordeling. Wij gaan dit zeker meenemen en kijken wat we hier in het vervolg aan kunnen doen. Wij wensen u veel woonplezier.
Team Pronto...
Team Pronto Wonen

Wies sisingh

Was vandaag bij pronto in soest
Was vandaag bij pronto in soest
En heb een geweldige service gekregen ze hebben zeer klantvriendelijk personeel de entourage van deze einkel is top met zulke mooie dingen en mooie opstellingen van woonkamers de mooiste winkel van midden nederland

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze mooie recensie Wies.
Altijd fijn om te horen dat onze winkel van A-Z is bevallen dat is voor ons een groot compliment.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in...
Hartelijk dank voor deze mooie recensie Wies.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze winkel.
Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest