Boskma

Goedemorgen!
Wat leuk om te lezen dat u goed bent geholpen en geadviseerd door onze collega.
Alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe meubels.
Volgende keer krijgt u een lekker...
Goedemorgen!
Wat leuk om te lezen dat u goed bent geholpen en geadviseerd door onze collega.
Alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe meubels.
Volgende keer krijgt u een lekker bakje koffie!
Met vriendelijke groeten,
^Ciska
Team Pronto Wonen Leeuwarden

Greet

Goede en nette behandeling .

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review. Super om te lezen dat u zo goed en netjes bent behandeld door mijn collega. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe kast en zien u graag... Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review. Super om te lezen dat u zo goed en netjes bent behandeld door mijn collega. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe kast en zien u graag terug bij ons.
Team Pronto Wonen Meppel

Dennis van Essen

Tv meubel verkeerd gemonteerd aangeleverd maar wordt niet opgelost

Beste familie van Essen,
Wij begrijpen dat jullie graag sneller een oplossing hadden willen zien.
Beste familie van Essen,
Wij begrijpen dat jullie graag sneller een oplossing hadden willen zien.
Zoals mijn collega's ook in het mail- en telefooncontact hebben uitgelegd is het probleem doorgezet aan de leverancier en zij zullen er zeker voor zorgen dat het opgelost wordt door een reparatie aan huis in te plannen met jullie.
Hopelijk kunnen jullie snel genieten van het mooie tv-meubel!
Carlijn
Pronto Wonen Barneveld

Speelman

Okay

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk bedankt voor uw feedback. Een groot deel van onze stoelen hebben wij op voorraad omdat dit standaard modellen zijn. De stoelen die u heeft uitgekozen hebben heel veel opties, hierdoor zijn... Hartelijk bedankt voor uw feedback. Een groot deel van onze stoelen hebben wij op voorraad omdat dit standaard modellen zijn. De stoelen die u heeft uitgekozen hebben heel veel opties, hierdoor zijn deze speciaal voor u op maat gemaakt. De prijzen die Pronto Wonen hanteert zijn op basis dat de klant deze zelf komt afhalen. Bezorgen is mogelijk, daar betaald u dan extra voor. Deze kosten zijn bij alle Pronto Wonen locaties gelijk.Wij hopen dat u veel plezier beleefd aan uw nieuwe stoelen.
Graag tot ziens in de winkel, de koffie staat altijd klaar!
Team Pronto Wonen Meppel

Fanara

Ik kan Pronto Wonen niet aanbevelen. Afspraken worden niet nagekomen, ondanks dat dit in het contract was vastgelegd en voor de levering betaald was. Geen goede ervaring!

0 Punten

Service

Reactie Pronto Wonen:

Jammer om te horen dat u dit zo ervaren heeft. Helaas kunnen we niet uit uw bericht opmaken om welke vestiging het gaat. Graag ontvangen wij nog van u de winkelgegevens dan kunnen we dit bericht aan... Jammer om te horen dat u dit zo ervaren heeft. Helaas kunnen we niet uit uw bericht opmaken om welke vestiging het gaat. Graag ontvangen wij nog van u de winkelgegevens dan kunnen we dit bericht aan hun voorleggen. Ze zullen hierop dan z.s.m. reageren.
Team Pronto Wonen

José Janssen

Heel vriendelijk

Fam. Vissers Roggel

Fijne winkel

Beste meneer / mevrouw Vissers Roggel,
Bedankt voor uw review! Goed te mogen horen dat u de winkel als fijn heeft ervaren.
We wensen u veel plezier met uw stoelen en graag tot ziens!
Met...
Beste meneer / mevrouw Vissers Roggel,
We wensen u veel plezier met uw stoelen en graag tot ziens!

Henk Mariën

De gekochte stoelen hebben een stalen onderstel en een rug op stalen frame, waarvan een deel als handvat gebruikt kan worden. Als je dit doet na enige tijd aan tafel zitten, krijg je een lichte... De gekochte stoelen hebben een stalen onderstel en een rug op stalen frame, waarvan een deel als handvat gebruikt kan worden. Als je dit doet na enige tijd aan tafel zitten, krijg je een lichte electrostatische schok met een zichtbare vonk. Onprettig! Is hier iets aan te doen?

Beste meneer / mevrouw Mariën,
Bedankt voor uw review. Vervelend te lezen dat de stoelen af en toe stroom afgeven.
Hiervoor willen we uiteraard meekijken naar een oplossing. Echter zie ik...
Beste meneer / mevrouw Mariën,
Hiervoor willen we uiteraard meekijken naar een oplossing. Echter zie ik dat hiervoor nog geen contact is opgenomen. Ik wil u daarom vragen deze melding te mailen naar service@gbmeubelen.com Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren!

Hoogers

Beste meneer / mevrouw Hoogers,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Fijn te lezen dat u goed geholpen bent door onze collega's. We zien u graag weer in onze winkel.
Met vriendelijke...
Beste meneer / mevrouw Hoogers,
Hartelijk dank voor uw feedback.