Louwrina kleur & interieuradvies

Als interieurstyliste kom ik regelmatig in de winkel om items uit te zoeken voor mijn klanten. Vriendelijk, meedenkend personeel en vele mogelijkheden. Meer dan de website doet vermoeden. Al... Als interieurstyliste kom ik regelmatig in de winkel om items uit te zoeken voor mijn klanten. Vriendelijk, meedenkend personeel en vele mogelijkheden. Meer dan de website doet vermoeden. Al meerdere klanten hebben daarna, naar goede tevredenheid meubels gekocht bij Pronto Wonen Sliedrecht.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor je mooie complimenten! We vinden het leuk dat je regelmatig een bezoekje brengt aan onze winkel en weer nieuwe inspiratie opdoet 😊
~ Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Pappers

Gezellig vriendelijk personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto...
Pronto Wonen Heerlen

F Jongen

Prima contact met verkoopster. Nam tijd en gaf gedegen advies

Beste klant,
Fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u alvast veel plezier hiermee en hopen u vaker te mogen verwelkomen!
Met...
Pronto Wonen Sittard-Geleen

Ooijen

Mooie winkel, veel keus en betaalbaar, vriendelijke medewerkers

Beste klant,
Wat een leuke review om te lezen, bedankt hiervoor! Wij vinden het erg fijn dat u zo enthousiast bent over ons!
Pronto Wonen Breda

Willem Giepman

Goed advies en breed assortiment

Beste Willem,
Wat fijn dat u zo goed geadviseerd bent bij de aanschaf van uw nieuwe meubilair! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke...
Beste Willem,
Pronto Wonen Uden

Rob van den Hoogen

Styling

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw beoordeling, Rob! Heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de aangekochte producten!
Met vriendelijke groet,...
Pronto Wonen Uden

Vos

Beste familie Vos,
Fijn om te horen dat u zo'n goed ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetbank!
Pronto Wonen Den Bosch

Yilmaz

Een hele fijne winkel met vriendelijk personeel en goede service.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring in onze winkel, Yilmaz. Leuk om deze mooie review te lezen! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

B. Verhoeven

Prima geholpen. Klantvriendelijke verkopers

Reactie Pronto Wonen:

Dat vinden we leuk en fijn om te horen! Hartelijk dank om dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Apeldoorn

Faber

Fijne zaak waar je goed geholpen wordt.

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en lamp! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda