Zeer goed
Reactie Pronto Wonen:
Beste Patty, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe karpet!
Met vriendelijke groet,...
Super. Goed geholpen door een mevrouw met de stoelen en ook nog een leuke actiekorting gekregen die op dat moment gold. Wel jammer van de levertijd van de stoelen van 10-12 weken, enige nadeel…
Goedemiddag!
Bedankt dat u tijd heeft genomen voor deze review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega!
Wij gaan met u tips en verbeterpunten aan de slag!
Veel...
Goed advies, mooi assortiment
Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere grote aankopen gedaan , en zijn daar zeer tevreden over .
Levertijden zijn zoals verwacht en aangegeven en het advies van het verkoopteam dat wordt...
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u al meerdere keren zo goed geholpen bent bij het uitzoeken de meubels! Wij wensen u hier wederom weer veel...
Zeer fijne winkel en mooi uitgestald
Reactie Pronto Wonen:
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Fijn dat u onze deskundigheid heeft kunnen waarderen. Wij zijn altijd bezig om onze showroom een mooie uitstraling te geven.
En tuurlijk zullen...
Fijne winkel, professionele service
Beste Mike,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Top
Beste Pedro,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relax fauteuil!
Beste Willy,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen
Beste klant,
Heel fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!