Hermien Peters

Onze nieuwe keuken is twee weken geleden geplaatst. Zijn er heel blij mee en meer dan tevreden over de geleverde service en aandacht!

Patty Claasen van Rijen

Zeer goed

Reactie Pronto Wonen:

Beste Patty, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe karpet!
Pronto Wonen Den Bosch

Laura

Super. Goed geholpen door een mevrouw met de stoelen en ook nog een leuke actiekorting gekregen die op dat moment gold. Wel jammer van de levertijd van de stoelen van 10-12 weken, enige nadeel…

Goedemiddag!
Bedankt dat u tijd heeft genomen voor deze review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega!
Wij gaan met u tips en verbeterpunten aan de slag!
Veel...
Goedemiddag!
Wij gaan met u tips en verbeterpunten aan de slag!
Veel plezier gewenst van de nieuwe eetkamerstoelen.
Groet,
Team Pronto wonen Leeuwarden!

vlaardingen

Goed advies, mooi assortiment

R. Van Keeken

Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere grote aankopen gedaan , en zijn daar zeer tevreden over .
Levertijden zijn zoals verwacht en aangegeven en het advies van het verkoopteam dat wordt gegeven , daar wordt ruim de tijd voor genomen .

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u al meerdere keren zo goed geholpen bent bij het uitzoeken de meubels! Wij wensen u hier wederom weer veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Nijland

Zeer fijne winkel en mooi uitgestald

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Fijn dat u onze deskundigheid heeft kunnen waarderen. Wij zijn altijd bezig om onze showroom een mooie uitstraling te geven.
En tuurlijk zullen...
En tuurlijk zullen we blijven wie we zijn 😉
Groetjes Team Pronto Zutphen

Mike

Fijne winkel, professionele service

Beste Mike,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste Mike,
Pronto Wonen Heerlen

Pedro

Top

Beste Pedro,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relax fauteuil!
Beste Pedro,
Pronto Wonen Sittard-Geleen

Willy

Beste Willy,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Verbiest

Beste klant,
Heel fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Pronto Wonen Sittard-Geleen