H. Huibers

Heel goed

Beste meneer, mevrouw Huibers,
Hartelijk dank voor deze fijne review!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Beste meneer, mevrouw Huibers,
Hartelijk dank voor deze fijne review!

Pronto wonen tilburg aabe

Prettige service

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review en mooie score!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe bank, en graag weer tot ziens in onze winkel.

D. Smetsers

Zet vriendelijk en goed geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review familie Smetsers!
fijn te lezen dat u zo tevreden bent over uw aankoop en de collega's. We zien u graag weer in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review familie Smetsers!

Rose

Great store

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review!
Graag weer tot ziens in onze winkel.
Pronto Wonen Roemrond

Frans.hillen1@telenet.be

Zeer vriendelijk geholpen.

Beste Frans,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd in de winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met vriendelijke groet,...
Beste Frans,
Pronto Wonen Breda

Karin Jaeqx

Positief

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw beoordeling, Karin! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service te kunnen verbeteren.... Bedankt voor uw beoordeling, Karin! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service te kunnen verbeteren. Verder wensen wij u alvast veel plezier met de aankoop!
Pronto Wonen Den Bosch

Mulder Hegdambroek Nijmegen

Deze keer ging het goed 2x ervoor zeer slecht dit was echt mijn laaste poging om hier aankopen te doen, ik geef deze ervaring nu door op verkoper Roy

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u deze keer een goede ervaring heeft gehad en fijn advies heeft gekregen van onze collega Roy. Graag vernemen wij wat er vorige keren is voorgevallen waardoor u geen fijne ervaring bij ons heeft gehad. Wij wensen u veel plezier alvast met de nieuwe eetstoelen!
Pronto Wonen Nijmegen

R vos

Overzichtelijk winkel met vriendelijk personeel en mooie meubels

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie woorden over onze winkel en over ons personeel, R. Vos. Het compliment over onze collega Leonie waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle... Bedankt voor deze mooie woorden over onze winkel en over ons personeel, R. Vos. Het compliment over onze collega Leonie waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

K van dijke

Heel divers en klantvriendelijk

Gerrie Lippets

Dennis hielp me vriendelijk en professioneel met het zoeken naar een oplossing voor mijn bankstel die niet aan de verwachtingen voldeed. Pronto heeft een zeer goede service geleverd. Topbedrijf! Ik... Dennis hielp me vriendelijk en professioneel met het zoeken naar een oplossing voor mijn bankstel die niet aan de verwachtingen voldeed. Pronto heeft een zeer goede service geleverd. Topbedrijf! Ik beveel Pronto van harte aan.

Reactie Pronto Wonen:

Wat geweldig om te horen dat Dennis je vriendelijk en professioneel heeft geholpen bij het vinden van een oplossing voor je bankstel! Ik zal het aan hem doorgeven. Bedankt voor het delen van je... Wat geweldig om te horen dat Dennis je vriendelijk en professioneel heeft geholpen bij het vinden van een oplossing voor je bankstel! Ik zal het aan hem doorgeven. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en het aanbevelen van Pronto Wonen. We waarderen je enthousiasme en hopen dat je nog lang plezier zult hebben van je aankoop.
Team Pronto Wonen Meppel