Alleda

Heel erg prettig. Vriendelijke mensen. Marcel heeft ons met alle geduld en enthousiasme geholpen.

Albert

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor het schrijven van een review! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was en dat u ons aan zou raden. Wij wensen u veel plezier met uw eetkamertafel en hopen u nog eens te... Hartelijk dank voor het schrijven van een review! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was en dat u ons aan zou raden. Wij wensen u veel plezier met uw eetkamertafel en hopen u nog eens te mogen ontvangen bij ons in de winkel!
Team Pronto Wonen Meppel

leeuwarden

Goedemorgen!
Wat leuk om te lezen dat u goed bent geholpen door onze collega.
Alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe bank.
Met vriendelijke groeten,
Team Pronto Wonen...
Goedemorgen!
Wat leuk om te lezen dat u goed bent geholpen door onze collega.
Alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe bank.
Met vriendelijke groeten,
Team Pronto Wonen Leeuwarden

Kox

Prettig en vriendelijk personeel

Beste heer Kox,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren!
Met...
Beste heer Kox,

Marianne Langenberg

Roermond

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze mooie review mevrouw Langenberg.
Ik wens u veel plezier met uw nieuw karpet, en graag weer tot ziens in onze winkel.
^Babette
Pronto...
Hartelijk dank voor deze mooie review mevrouw Langenberg.
^Babette
Pronto Wonen Roermond

Holtslag

Prettig geholpen

E.Moenis

Prettig geholpen, goede adviezen

Reactie Pronto Wonen:

Wij van team Pronto Volendam willen jullie enorm veel plezier wensen van jullie relaxfauteuil en uiteraard enorm bedankt voor deze leuke review
m.v.g. Corné

Smetsers

Prettig

Beste heer/mevrouw Smetsers,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met...
Beste heer/mevrouw Smetsers,
Pronto Wonen Eindhoven

C

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe salontafel!
Pronto...
Beste klant,

Danny Wirschuleit

Fijne winkel en mee denkend

Beste Danny,
Beste Danny,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons en zo goed geslaagd bent voor alle meubels! Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren!