Reactie Pronto Wonen:
Hartelijk dank voor het schrijven van een review! Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens was en dat u ons aan zou raden. Wij wensen u veel plezier met uw eetkamertafel en hopen u nog eens te...
Goedemorgen!
Wat leuk om te lezen dat u goed bent geholpen door onze collega.
Alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe bank.
Met vriendelijke groeten,
Team Pronto Wonen...
Prettig en vriendelijk personeel
Beste heer Kox,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren!
Met...
Roermond
Reactie Pronto Wonen:
Hartelijk dank voor deze mooie review mevrouw Langenberg.
Ik wens u veel plezier met uw nieuw karpet, en graag weer tot ziens in onze winkel.
^Babette
Pronto...
Prettig geholpen
Prettig geholpen, goede adviezen
Reactie Pronto Wonen:
Wij van team Pronto Volendam willen jullie enorm veel plezier wensen van jullie relaxfauteuil en uiteraard enorm bedankt voor deze leuke review
m.v.g. Corné
Prettig
Beste heer/mevrouw Smetsers,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met...
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe salontafel!
Pronto...
Fijne winkel en mee denkend
Beste Danny,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons en zo goed geslaagd bent voor alle meubels! Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te...