Dedeyne Marc

Zeer mooi en plezant winlenen

Beste Marc,
Wat een leuke review om te lezen! Bedankt hiervoor. Wij hopen u vaker te mogen verwelkomen in onze winkel en wensen u veel plezier met de nieuwe verlichting!
Met vriendelijke...
Beste Marc,
Pronto Wonen Den Bosch

Hans van den Heuvel

Top assortiment en geweldig goed personeel

Beste Hans,
Bedankt voor uw review! Wat goed om te horen dat u zo enthousiast bent over ons team! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe relaxstoel!
Met vriendelijke groet,...
Beste Hans,

A Reintjes

Prima. Goed geholpen ook buiten aankoopproducten om.

Beste heer/mevrouw Reintjes,
Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe lampen.

Eethoek pronto

Mooie winkel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel. Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Met...

Mevr H Tuinier

Heel prettig om daar te kijken en ook goed geholpen !!

Beste Mevrouw Tuinier,
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Leuk dat wij je mochten helpen met het uitkiezen van de nieuwe eetkamerstoelen, we wensen je er jarenlang plezier van 😊
~...
Beste Mevrouw Tuinier,
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
~ Team Pronto Wonen Utrecht online

anoniem

Persoonlijke aandacht is goed, geroddel over klanten als ze de deur uit zijn niet

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel vervelend om te horen dat dit gevoel bij u is ontstaan en dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Wij wensen u verder veel plezier met de nieuwe stoel!
Pronto Wonen Breda

D. Polderman

Helaas geen positieve ervaringen bij Pronto Wonen gehad. Meerdere keren geweest, rond lunchtijd blijkbaar want ze zitten met z’n alle aan de tafel in de winkel en na vier keer een rondje gelopen te... Helaas geen positieve ervaringen bij Pronto Wonen gehad. Meerdere keren geweest, rond lunchtijd blijkbaar want ze zitten met z’n alle aan de tafel in de winkel en na vier keer een rondje gelopen te hebben op zoek naar een medewerker die ons wilde helpen (en ze hebben ons allemaal gezien) zijn we tot 2 maal toe maar vertrokken zonder wat te kopen en de derde keer werden we met pijn en moeite geholpen. Toen wilde de medewerkster nog niet mee lopen naar het artikel welke we wilde aanwijzen zodat ze precies wist welke we wilde. Ze gaf aan dat ze wist welke we bedoelde en ging deze bestellen. En uiteindelijk heeft ze nog de verkeerde besteld.. door deze ervaringen veel minder aangeschaft bij Pronto dan we in eerste instantie bedacht hadden.

Beste mevrouw Polderman,
Vorige week 26-10 heb ik u telefonisch proberen te bereiken, helaas zonder resultaat.
Ik heb uw order besproken met de eind verantwoordelijke van de winkel. Uw...
Beste mevrouw Polderman,
Ik heb uw order besproken met de eind verantwoordelijke van de winkel. Uw bestelde wandplanken liggen voor u klaar in de winkel om afgehaald te worden. Wij kunnen deze ook naar u opsturen. Mocht uw voorkeur daar naar uit gaan wil ik vragen om telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0475-202114
Mijn excuses voor het ontstane ongemak.
^Babette
Pronto Wonen Roemrond

Jolanda

Goede service

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie beoordeling, Jolanda! Super dat je laat weten onze service zo goed te vinden. Dit waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Yvonne van Gils

Klant vriendelijk

Reactie Pronto Wonen:

Dank je hartelijk voor deze positieve beoordeling Yvonne!
Dank je hartelijk voor deze positieve beoordeling Yvonne!
Wat leuk om te lezen dat je al zo vaak bij ons geslaagd bent! Veel woonplezier met de nieuwe salontafeltjes en graag tot de volgende keer!
Carlijn
Pronto Wonen Elburg

J Gerritsen

Geweldig geholpen. Door Nikkie

Beste klant,
Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Nikkie! Wij wensen u alvast veel plezier van de nieuwe meubels!
Pronto Wonen Den...
Pronto Wonen Den Bosch