Goed geadviseerd
Goedemorgen familie Zijlstra,
Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen.
Heel veel plezier van uw nieuwe meubels gewenst.
Met vriendelijke groeten,
^Conny
Team Pronto...
Hier word je blij van!
Goedemiddag,
En hier worden wij ook heel blij van!!
Super bedankt!
Vriendelijke groet team Volendam
Vriendelijk, behulpzaam, geduldig, deskundig, gezellig, geen druk, nemen de tijd, laten ook momenten open voor moeder en dochter overleg, kortom of ik bij een goede kennis binnenkwam. En ook nog...
Reactie Pronto Wonen:
Hartelijk bedankt voor uw mooie review Thea.
Fijn om te lezen dat vriendelijk, behulpzaam, geduldig, gezellig en deskundig geholpen bent door ons verkoopteam.
Wij wensen u veel plezier met...
Ze llaten je eerst kijken en dan vragen ze of je iets heb gezien maar je bent niets verplicht en wij vinden dat je heel goed wordt geholpen wij vinden het een super winkel
Reactie Pronto Wonen:
Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling Marrie.
Wat fijn om te horen dat u lekker kon winkelen zoals u dat prettig vind en daarna netjes bent geholpen door ons personeel.
Graag tot snel...
Leuke winkel en medewerkers, zijn niet opdringerig en denken goed met de klant mee.
Er werd goed geluisterd naar de wensen
Beste meneer/mevrouw Murre,
Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Dit waarderen wij enorm. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg!
Sophie...
We hebben een relax fauteuil gekocht en zijn geholpen door Ciska, vol aandacht voor ons en aandacht voor onze wensen, wanneer wij vroegen om advies of mee te denken deelt ze haar kennis en ervaring...
Goedendag ,
Wat super om te lezen dat u zo goed bent geholpen.
Heel veel plezier van uw nieuwe relaxfauteuil gewenst.
Met vriendelijke groeten,
^Ciska