Willem Nagel

Gezellige winkel om even rond te kijken(en te kopen)

Beste Willem,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad in onze winkel!
Pronto Wonen Uden

Kirsten Gerlach

Schöne und vielseitige Möbel, sehr freundliche Bedienung, toller Service via Telefon

Reactie Pronto Wonen:

Vielen Dank für Ihre Bewertung, Frau Gerlach.
Ich wünsche Ihnen viel Freude mit Ihren neuen Möbeln und freue mich, Sie in unserem Geschäft wiederzusehen.
Mit freundlichen...
Vielen Dank für Ihre Bewertung, Frau Gerlach.
Mit freundlichen Grüße,
Babette
Pronto Wonen Roermond

am, hutten

Best goed

Beste meneer, mevrouw Hutten,
Hartelijk dank voor uw review. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe relaxfauteuil, en graag weer tot ziens!
^Babette
Pronto...
Beste meneer, mevrouw Hutten,
^Babette
Pronto wonen Tilburg

Kirsten

Heel behulpzaam personeel, we zijn op een prettige manier goed geholpen.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie beoordeling, Kirsten. Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de prettige manier waarop jullie geholpen zijn. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen... Bedankt voor deze mooie beoordeling, Kirsten. Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de prettige manier waarop jullie geholpen zijn. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Leurink

Vandaag opnieuw goed geholpen door Jeanet bij Pronto in Zwolle

Nvt

Nvt

Reactie Pronto Wonen:

Ontzettend bedankt voor de prachtige vijf sterren beoordeling!
Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens!
Carlijn
Pronto Wonen Zwolle

Mike van Anken

Prima geholpen, leuke verkoper!

Hoi Mike,
Wat leuk om dit te lezen.
Wij hebben het doorgegeven aan de verkoper.
Hartelijke groet Team Pronto

L. Becks

We zijn vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Goedemiddag meneer/mevrouw Becks,
bedankt voor uw mooie review! Dit waarderen wij enorm.
We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg.
Sophie...
Goedemiddag meneer/mevrouw Becks,
bedankt voor uw mooie review! Dit waarderen wij enorm.
We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg.
Sophie Kruidhof
Pronto Wonen Middelburg

Henk van Plateringen

Wederom zijn we geslaagd in deze winkel we komen er al jaren. Professioneel personeel, kennis van zaken en een luisterend oor voor de klant. En zeker niet te vergeten het meedenken naar een juiste... Wederom zijn we geslaagd in deze winkel we komen er al jaren. Professioneel personeel, kennis van zaken en een luisterend oor voor de klant. En zeker niet te vergeten het meedenken naar een juiste oplossing. Hou dit vast en je blijft je concullegae voor. Als eigenaar zou ik er alles aan doen om dit personeel te behouden.

Beste Henk,
Beste Henk,
Wij vonden het gezellig dat jullie weer in de winkel waren! Altijd leuk om jullie ideeën aan te horen en mee te mogen denken over wat het beste in jullie interieur past. Bedankt voor deze prachtige review 😊👏🏼
~ Team Pronto Wonen Utrecht online

Johan en Tina Bruining

Mooi ruime winkel met veel assortiment.
Zodat keuze maken best even tijd nam, maar we werden bijgestaan door een lieftallige verkoopster.
Met haar deskundigheid hebben wij uiteindelijk een...
Mooi ruime winkel met veel assortiment.
Met haar deskundigheid hebben wij uiteindelijk een voor ons een leuke keuze voor het aanschaffen van een comfortabele goed zittende Bank.
Bedankt voor haar steun.

Reactie Pronto Wonen:

Wat fijn om te horen dat jullie een goede ervaring hadden in onze winkel. We begrijpen dat kiezen wat tijd kan kosten, maar we zijn blij dat Anouk jullie zo fijn heeft geholpen. Ik geef het... Wat fijn om te horen dat jullie een goede ervaring hadden in onze winkel. We begrijpen dat kiezen wat tijd kan kosten, maar we zijn blij dat Anouk jullie zo fijn heeft geholpen. Ik geef het compliment aan haar door! Bedankt voor jullie feedback, en we hopen dat jullie veel plezier zullen beleven aan jullie comfortabele nieuwe bank!
Team Pronto Wonen Meppel