Elles

Hoezo? Hier word je keihard voor gelogen over de levering. Kom er nu niet meer onderuit maar koop er nooit meer wat.

Waardeloos ze laten je gewoon langer op je producten wachten

Weg blijven. Ik moet sterren aangeven maar ze hebben die niet verdiend

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij willen ons graag blijven verbeteren. Uw review helpt ons daarbij dus dank daarvoor.
Wat vervelend om te lezen dat u een week langer heeft moeten...
Wat vervelend om te lezen dat u een week langer heeft moeten wachten op uw bestelling. In enkele gevallen wil het voorkomen dat leveringen vertraagd worden dit vinden wij ook zeer vervelend. In ons systeem zien wij dat u inmiddels het dressoir heeft opgehaald. Ondanks de langere levertijd wensen wij u toch veel plezier van uw nieuwe dressoir en hopen wij u nog vaker te mogen ontvangen in onze winkel.
De koffie en/of thee zal altijd voor u klaar staan.
Team Pronto Wonen Zutphen

Onbekend

Uitstekend

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score die u heeft gegeven.
Graag weer tot ziens in onze winkel, en ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score die u heeft gegeven.

hans van amsterdam

Heel mooie winkel,en deskundig geholpen.ED is een top gozer/verkoper

Pronto wonen tilburg

Alles mooi en ruimtelijk ingericht

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Pronto...
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score!

Pronto wonen tilburg

Een heel goede service

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze review en mooie 5-sterren score!
We zien u graag weer in onze winkel.

Mevr. A .van Woerden

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling kom heel gauw terug voor een bloemstuk te laten maken

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze fijne review mevrouw van Woerden.
We zien u graag weer in onze winkel, de koffie staat voor u klaar!

Mandy

Hele goeie ervaring

Reactie Pronto Wonen:

Dankjewel voor de fijne review Mandy!
Ik wens je heel veel plezier met de nieuwe bank, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Babette
Pronto Wonen Roermond

Van Boxtel

Zeer tevreden met mijn stoel

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review meneer, mevrouw van Boxtel.
Ik wens u heel veel plezier met uw nieuwe relaxfauteuil, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review meneer, mevrouw van Boxtel.

Simone

Heb hier mooie nieuwe meubels voor de woonkamer gekocht, waaronder twee banken. Bij levering kwam ik erachter dat ik de verkeerde vulling voor de rugkussens besteld had. Contact opgenomen met de... Heb hier mooie nieuwe meubels voor de woonkamer gekocht, waaronder twee banken. Bij levering kwam ik erachter dat ik de verkeerde vulling voor de rugkussens besteld had. Contact opgenomen met de winkel en de vulling van de rugkussens wordt vervangen. Pronto neemt het merendeel van de kosten op zich. Bedankt voor de klantvriendelijke afhandeling!

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw mooie review Simone,
Fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent. En dat u binnenkort de gewenste rug kussens ontvangt.
Groetjes,
Team Pronto Wonen Helmond

Rene

Prima service

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review Rene!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Pronto Wonen Roermond