Erg goed.
Reactie Pronto Wonen:
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Laura! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven
Goedemorgen !
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat u goed geholpen bent!
Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels.
Groet,
Team Pronto wonen Leeuwarden!
Beste Mart,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de eetstoelen. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke groet,...
Hartelijk dank voor je review en complimenten aan onze collega Marco! Veel plezier van de nieuwe hoekbank. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven
Beste Michaël,
Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij hopen dat u hier veel plezier van heeft! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Cindy! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke...
Goedemiddag !
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat u goed geholpen bent!
Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels.
Groet,
Team Pronto wonen Leeuwarden!
Beste Familie Vaessen,
Wat een leuke review om te ontvangen, bedankt hiervoor! Heel fijn om te horen dat onze collega Chantal u zo goed heeft geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe...