Peters

Goede en nette ervaring met zowel de medewerk(st)ers, als ook met de aankoop

Beste heer/mevrouw Peters,
Beste heer/mevrouw Peters,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad met zowel onze service als de aankoop. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eettafel!

Winckers

Zoals ook de andere keren, zeer prettig

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat leuk om te horen dat u al meerdere keren zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bijzettafels en lampen!...
Pronto Wonen Nijmegen

T. Akgul

Vriendelijk personeel en heel erg behuplzaam. De manager en een vrouwelijke medewerkster hebben ons goed geholpen bij onze aankoop van vorige week bij een bankstel (inpakken etc.) denken ook met je... Vriendelijk personeel en heel erg behuplzaam. De manager en een vrouwelijke medewerkster hebben ons goed geholpen bij onze aankoop van vorige week bij een bankstel (inpakken etc.) denken ook met je mee

Beste klant,
Wat een fijne review om te mogen ontvangen, bedankt hiervoor! Wij wensen u nogmaals veel plezier met de bank en hopen u vaker te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet,...

Peter Zevenbergen

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Beste Peter,
Beste Peter,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de bank. Uiteraard onze excuses dat er geen koffie is aangeboden. De koffie met een lekker koekje staat altijd voor u klaar!
Pronto Wonen Heerlen

Vd Rijdt

Beleefd en deskundig,koffie aangeboden

Beste klant,
Wat een leuke review om te lezen! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Pronto...
Pronto Wonen Heerlen

Pronte uden

Heel goede ervaring
Niet in Nijmegen maar in Uden

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel in Uden. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe lampen!
Met vriendelijke...

Eef zegers

Goede service klant vriendelijk

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het plaatsen van deze review, Eef! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank!
Pronto Wonen Nijmegen

Ria Stevens

Service is heel goed leuke winkel

Reactie Pronto Wonen:

Goedemorgen Ria, het is altijd leuk om de dag te beginnen met een positieve review. Bedankt! Het is fijn om te lezen dat onze service je goed is bevallen. We horen graag wat we nog kunnen verbeteren... Goedemorgen Ria, het is altijd leuk om de dag te beginnen met een positieve review. Bedankt! Het is fijn om te lezen dat onze service je goed is bevallen. We horen graag wat we nog kunnen verbeteren m.b.t. de winkeluitstraling. Tot de volgende keer bij Jansen Totaal Wonen!

Edwin en Annemieke de Voogd

Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen door Lenie Boere. Echt een aanrader. Je wordt goed begeleid en met je meegedacht.

Reactie Pronto Wonen:

Wat een mooie woorden & complimenten voor onze collega, Edwin en Annemieke. We stellen het zeer op prijs dat jullie laten weten zo tevreden te zijn. We wensen jullie heel veel plezier met de... Wat een mooie woorden & complimenten voor onze collega, Edwin en Annemieke. We stellen het zeer op prijs dat jullie laten weten zo tevreden te zijn. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Karin

Was netjes. Gezellig tentoon gesteld