Honnof

We zijn ontzettend goed geholpen, er werd de tijd voor ons genomen en we zijn goed geadviseerd. Vriendelijk personeel.

Hartelijk dank voor uw review en de mooie score!
ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen en graag weer tot ziens in onze winkel.
Pronto Wonen...
Pronto Wonen Roermond

de Boer

Heel prettig geholpen

Ivo en Estelle

Goede service en kwaliteit

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het schrijven van deze review. Super om te horen dat onze u onze service en producten zo fijn heeft ervaren! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe karpet en hopen u zeker nog eens te... Bedankt voor het schrijven van deze review. Super om te horen dat onze u onze service en producten zo fijn heeft ervaren! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe karpet en hopen u zeker nog eens te mogen ontvangen in onze winkel!
Team Pronto Wonen Meppel

Pronto

Zeer vriendelijk ontvangen en de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden.

kleine schaars

Prima geholpen

M. de Poorter

Prima geholpen met het kopen van een nieuwe bank

Hartelijk dank voor uw review en de mooie score!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe hoekbank, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Pronto Wonen...
Pronto Wonen Roermond

Marja Jahnke

Enorme grote waardering voor de dames die ons geholpen heeft met bank en stoelen, geduldig blijven vriendelijk! geholpen door Demi!

Beste Marja,
Beste Marja,
Wat een leuke review om te lezen! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel en onze collega Demi u meerdere keren goed geholpen heeft. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto Wonen Uden

Inge de graaf

Super fijn advies

Reactie Pronto Wonen:

Beste familie de Graaf, hartelijk dank voor jullie review.
Wij wensen jullie alvast veel plezier van jullie nieuwe inrichting!
Team Pronto Wonen Emmen.

W. van de Bool

Werd in winkel Geleen-Sittard vriendelijk , prettig geadviseerd en begeleid in het maken van keuzes/mogelijkheden in combinaties van kleuren/stoffen/modellen enz. door
Denise R. (naam op de...
Denise R. (naam op de bestelbon)
De afwikkeling van en communicatie over de uitgebreide bestelling van in de winkel tot en met de vriendelijke en correcte bezorging aan huis
verliep als beloofd en gepland! Chapeau!
Het meubilair ziet er als gewenst uit en was keurig verpakt.
Helemaal tevreden.

Beste meneer van de Bool,
Beste meneer van de Bool,
Wat een super leuke review om te lezen! Wij vinden het heel fijn om te horen dat onze collega Denise u zo goed heeft geholpen. Wij wensen u heel veel plezier met de meubels en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!
Pronto Wonen Sittard-Geleen