Ria Sterk

Super

Beste Ria,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste Ria,
Pronto Wonen Den Bosch

j Ploeg

Groot assortiment in verschillende prijsklassen. Fijne hulp.

Jean Tossings

Fijne ontvangst, voldoende ruimte om vragen te stellen, niet opdringerig/pushen, meedenkend.

Beste Jean,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Beste Jean,

Etienne Stouten

Maandag voormiddag rustig winkelen

Beste Etienne,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe armstoelen!
Beste Etienne,
Pronto Wonen Den Bosch

Conen P

Wij komen er graag, vriendelijk en vakkundig personeel.

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u ons zo graag bezoekt! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Sittard-Geleen

H Heufkens

Het was druk dus onszelf wegwijs gemaakt ..ook wel fijn ..daarna geholpen

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u ondanks de drukte alsnog goed geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Van tuijl

Heel goed

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe relax-fauteuil! Wij wensen u hier veel plezier mee!...

RvH

Prettig geholpen, ook met uittekenen op schaal van hoe meubels in mijn woonruimte zouden passen. Er werd fijn meegedacht om de mogelijkheden te bespreken.

Beste klant,
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent met de indeling van de meubels! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

Wilma

Vriendelijke medewerkers

Beste Wilma,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe eettafel!
Met vriendelijke groet,...
Beste Wilma,
Pronto Wonen Eindhoven

Schouw

Goed en netjes geholpen

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen...