Heel goed en prettig
Reactie Pronto Wonen:
Beste Harry,
Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eettafel!
Pronto Wonen Sittard-Geleen
Beste Harry,
Pronto Wonen Sittard-Geleen
Beste Jeffrey,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Bedankt voor deze positieve review!
Hartstikke fijn dat we jullie prettig hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Alvast heel veel plezier van de aankoop en tot snel in onze...
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe kast!
Beste heer/mevrouw van Vugt,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen!
Pronto Wonen Uden
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven
Goed in mensen aan het lijntje houden
Sta achter je product
Beste klant,
Wij vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent over ons. Hierover heb ik voor u navraag gedaan bij onze service afdeling en zij geven aan dat de salontafel voor u...
Beste klant,
Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste Ziya,
Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review! Fijn om te horen dat u zo'n goed gesprek heeft gehad en goed geadviseerd bent over de nieuwe bank. Wij wensen u hier alvast veel...
Beste klant,
Heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!