Andrea Duiven

Zijn hier wederom heel prettig geholpen!

Beste Andrea,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank!
Pronto Wonen...
Beste Andrea,
Pronto Wonen Breda

Van Ginneken

Klantvriendelijk personeel, deskundig en betaalbaar

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil!
Pronto Wonen Breda

Marian de Vries

Top Service

Reactie Pronto Wonen:

Hoi Marian, wij van team Pronto Volendam zijn ook heel blij met Corné ;-)
En wat leuk dat U zo snel al kan genieten van Uw relax fauteuil.
Bedankt namens ons hele team.

Pronto Zutphen

Even kijken of er een leuk bankje staat. Die staat er Mijn model en mijn kleur. Helaas moet ik 2 maanden wachten op levering, omdat ik opnieuw allerlei zaken moet uitkiezen. De dame, die mij hielp... Even kijken of er een leuk bankje staat. Die staat er Mijn model en mijn kleur. Helaas moet ik 2 maanden wachten op levering, omdat ik opnieuw allerlei zaken moet uitkiezen. De dame, die mij hielp kan daar niets aan veranderen. Was wel heel volledig en deskundig.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk dat u geslaagd bent voor een mooie loveseat en dat u zo goed geholpen bent door onze verkoopster.
Al onze zitmeubelen kunnen naar wens worden...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Al onze zitmeubelen kunnen naar wens worden samengesteld. Deze dienen dan ook altijd besteld te worden bij onze leverancier. Veel van onze artikelen zijn ook uit voorraad leverbaar.
Fijn om te lezen dat u nu optimaal kan genieten van uw nieuwe aankoop.
Wij wensen u veel plezier van uw bestelling en graag tot ziens.
Team Pronto wonen Zutphen

X

Geen goede uitleg over de stoel en , over de uitleg prijs werd geen goede uitleg gegeven .

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de gelegenheid ons telkens te verbeteren.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de gelegenheid ons telkens te verbeteren.
Dank voor uw eerlijkheid, vervelend dat u onze collega als onvriendelijk en nors heeft ervaren.
Dit is zeker niet de intentie geweest!
We streven ernaar onze klanten vriendelijk en deskundig voort te helpen.
Onze excuses voor het ongemak!
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Veerwater

Niet gastvrij

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk om te mogen lezen dat u bij ons geslaagd bent voor een nieuwe eettafel en dat het afhalen vriendelijk is verlopen. Wij zullen het compliment doorgeven aan onze magazijn medewerker.
Jammer om te lezen dat u de intentie heeft gehad niet volledig te zijn geholpen in de winkel, dit zullen wij intern bespreken.
Wij wensen u heel veel plezier van uw eettafel.
We zien u graag nog eens terug in de winkel.
Team Pronto wonen Zutphen

Els verschoor

Mijn ervaring is dat je als 74 vrouw alleen de stoelen in onmogelijke dozen krijg, die niet open te krijgen zijn, waar is de service van het verleden? Dan werd alles netjes uitgepakt en Voorde... Mijn ervaring is dat je als 74 vrouw alleen de stoelen in onmogelijke dozen krijg, die niet open te krijgen zijn, waar is de service van het verleden? Dan werd alles netjes uitgepakt en Voorde neergezet, zodat je er van kan genieten, nu was ik een hele middag bezig en bekaf

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te lezen dat de service niet naar wens is geweest. De externe bezorgdienst die voor u is ingeschakeld is een basis bezorging waarbij de artikelen binnen worden geplaatst maar helaas niet worden uitgepakt en gemonteerd. Op uw aankoopnota kunt u de voorwaarden ook altijd nalezen en tijdens de aankoop krijgt u hier ook uiteraard de gelegenheid voor.
We begrijpen dat er een misverstand is ontstaan en dat vinden we uitermate vervelend.
Onze welgemeende excuses!
Wij hopen dat u nu volop mag genieten van uw aankoop.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Bakker

In de winkel alles oké, echter het bezorgen ging totaal niet vlgs afspraak.

Peters

Gezellig en leuk om te winkelen

Beste heer/mevrouw Peters,
Fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto...
Beste heer/mevrouw Peters,
Pronto Wonen Heerlen

van Deursen

Gewoon altijd een prettige ervaring

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van het nieuw tv meubel. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...
Pronto Wonen Den Bosch