Super vriendelijk personeel
Reactie Pronto Wonen:
Beste meneer, mevrouw Boogaard.
Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5-sterren score!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetbank en graag weer tot ziens in onze winkel,
Met...
Beste meneer, mevrouw Boogaard.
Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5-sterren score!
Met...
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Erg fijn om te horen dat u onze winkel als prettig ervaren heeft. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Beste klant,
Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen Heerlen
Hartelijk voor deze schitterende review Nel.
Vriendelijke groet team Pronto Volendam.
Beste Berend,
Hartelijk dank voor je review! Dat waarderen wij enorm!
Alvast veel plezier van jullie nieuwe hoekbank!
Team Pronto Wonen Emmen
Beste Leonardo,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel!
Pronto...
Beste Ruud & Astrid,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Beste Michael,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank!
Pronto Wonen Heerlen
Beste Patrick,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nogmaals te mogen...
Beste Lydia,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de kast. Wij wensen u hier veel plezier mee!