Boogaard

Super vriendelijk personeel

Reactie Pronto Wonen:

Beste meneer, mevrouw Boogaard.
Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5-sterren score!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetbank en graag weer tot ziens in onze winkel,
Met...
Beste meneer, mevrouw Boogaard.
Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5-sterren score!
^Babette
Pronto Wonen Roermond

Zelissen

Prettig

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Erg fijn om te horen dat u onze winkel als prettig ervaren heeft. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!

Pdg

Deskundigheid

Beste klant,
Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen. Wij wensen u hier veel plezier mee!

Nel Kes

Helemaal top!

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk voor deze schitterende review Nel.
Vriendelijke groet team Pronto Volendam.

Berend Petzinger / Siltec

Zeer deskundige en meedenkende medewerkster die alle tijd voor ons nam.

Beste Berend,
Hartelijk dank voor je review! Dat waarderen wij enorm!
Alvast veel plezier van jullie nieuwe hoekbank!
Team Pronto Wonen Emmen

Leonardo

Prettig winkelen in met mooie uitgestalde meubels. Ideeën opdoen.

Beste Leonardo,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel!
Pronto...
Beste Leonardo,

Ruud & Astrid

Prima geholpen !!’

Beste Ruud & Astrid,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Beste Ruud & Astrid,
Pronto Wonen Uden

Michael Keijbets

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Beste Michael,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank!

Patrick V.

Beste Patrick,
Beste Patrick,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

Lydia Lardinois

Een echte aanrader.

Beste Lydia,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de kast. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste Lydia,
Pronto Wonen Sittard-Geleen