Pronto Huissen

Pronto Huissen geholpen door Sebastiaan!

Alertheid en meedenken zonder opdringerig te zijn.
Goede kennis van zaken en lekkere koffie!

Ga vooral zo door!

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de leuke review mevrouw Eltink. Wij zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring bij ons heeft gehad en genoten heeft van de koffie. Ook namens Sebastiaan bedankt voor leuke gesprek.... Bedankt voor de leuke review mevrouw Eltink. Wij zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring bij ons heeft gehad en genoten heeft van de koffie. Ook namens Sebastiaan bedankt voor leuke gesprek.
Met vriendelijke groet team Pronto Wonen Huissen

Jenny Bodschwinna

Prima service en medewerker was zeer vriendelijk

Beste Jenny,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat goed om te horen dat u zo enthousiast over ons bent. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel en het dressoir!
Met vriendelijke groet,...
Beste Jenny,
Pronto Wonen Den Bosch

Gerritsen

Zeer fijn en klantvriendelijk geholpen. Goed advies en meedenken waardoor we al snel onze keuze konden maken. Mooie winkel met ruim keus, veel mogelijkheden voor materiaal en kleur. Een absolute... Zeer fijn en klantvriendelijk geholpen. Goed advies en meedenken waardoor we al snel onze keuze konden maken. Mooie winkel met ruim keus, veel mogelijkheden voor materiaal en kleur. Een absolute aanrader! Ook de bezorgers waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie review en de complimenten over onze winkel en service! Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Alvast heel veel plezier van de door jou gekochte items en tot snel in onze... Bedankt voor deze mooie review en de complimenten over onze winkel en service! Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Alvast heel veel plezier van de door jou gekochte items en tot snel in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Huissen

G.J. Versteeg

Heel fijn contact gehad in de winkel. Ik had van tevoren al op internet voorwerk gedaan, dus ik wist waarvoor ik kwam. In het echt zagen de meubels er ook erg goed uit, dus ik was snel geslaagd.

Dhr C Weeda

Was heel goed

Stoltenhoff

Vriendelijk, behulpzaam, enthousiast,

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het delen van je ervaring.
We vinden het als team erg leuk dat je ons deze mooie pluspunten geeft 😊
Gezellig dat je er was!
~ Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Tjeerd Kuiken

Zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie review.
Nogmaals veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groeten,
Team Pronto Wonen Leeuwarden!

Inge

Erg vriendelijk geholpen door een deskundige medewerker. Fijn!

Reactie Pronto Wonen:

Wat super! Nogmaals veel plezier met de nieuwe Bank!
Karin

k podde

Ben geweldig geholpen ze nam alle tijd

Wim Zieleman

Kunt rustig rondkijken zonder lastig worden gevallen door een verkoper. Heb je advies nodig staan ze direct voor je klaar.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en fauteuil. en hopen u nog eens te mogen... Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en fauteuil. en hopen u nog eens te mogen ontvangen in de winkel.
Team Pronto Wonen Meppel