Joosten

Nooit meer Pronto

Groot assortiment

Slechte service na aankoop

Reactie Pronto Wonen:

Beste meneer/mevrouw Joosten, wij begrijpen uit uw reactie dat u teleurgesteld bent over de service na aankoop. Helaas kunnen wij uit dit bericht niet opmaken bij welke winkel u uw hoekbank heeft... Beste meneer/mevrouw Joosten, wij begrijpen uit uw reactie dat u teleurgesteld bent over de service na aankoop. Helaas kunnen wij uit dit bericht niet opmaken bij welke winkel u uw hoekbank heeft gekocht en wanneer u uw service melding heeft gedaan, en welke uitleg daarbij gegeven is. Graag zouden we daarover met u in contact willen komen. Kunt u uw contactgegevens doorgeven aan info@prontowonen.nl? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groeten, Webshop Team Pronto Wonen

Pols

Heel vervelende ervaring met deze winkel gehad, locatie Sliedrecht. Product was uit voorraad leverbaar stond op het kaartje, bij de kassa bleek dat dit helemaal niet zo was en we het zelf op moesten... Heel vervelende ervaring met deze winkel gehad, locatie Sliedrecht. Product was uit voorraad leverbaar stond op het kaartje, bij de kassa bleek dat dit helemaal niet zo was en we het zelf op moesten halen bij het magazijn. Daarbij konden ze weinig zekerheid geven wanneer het product er zou zijn. Bij het magazijn was het heel onduidelijk waar je precies moest zijn en was het product niet eens gereed gemeld, dus leek in eerste instantie het product er niet eens te zijn. Echt belabberde service, heb je werkelijk niks aan.

Nee.

Ja, zorg dat je service op orde is en dat je het kaartje 'uit voorraad leverbaar' gaat veranderen. Jullie misleiden klanten en dat is echt asociaal.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het delen van je ervaring in onze winkel. We willen graag nogmaals excuses aanbieden voor het ongemak dat deze situatie heeft opgeleverd.
We hadden je de tafel graag gelijk...
We hadden je de tafel graag gelijk meegegeven, maar doordat de voorraad niet klopte was dit helaas niet mogelijk. Daarom zijn we gelijk aan de slag gegaan om de tafel vanuit Nieuwegein naar Barendrecht te laten komen. Deze is vandaag binnengekomen en staat klaar om afgehaald te worden.
Bij ons magazijn in Barendrecht kun je aan de aan de achterkant van het pand je meubels afhalen. We hebben bordjes opgehangen om dit zo duidelijk mogelijk te maken voor iedereen. Ook zetten we een vlag buiten zodat het extra opvalt. Maar we snappen goed dat het best even zoeken kan zijn.
We hopen dat (ondanks dat je er even op moest wachten) je alsnog jarenlang plezier hebt van deze nieuwe salontafel. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust nogmaals contact met ons op zodat we je kunnen helpen.
Team Pronto Wonen Sliedrecht

sullot

Klant vriendelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen!
Pronto Wonen Sittard-Geleen

Fam Vissers

Openhartig

Beste familie Vissers,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met...
Beste familie Vissers,
Pronto Wonen Den Bosch

Sjaak

Uitstekend.

Beste Sjaak,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe salontafels!
Pronto...
Beste Sjaak,
Pronto Wonen Breda

C.I. Rijnders

Heel goed

Jan den Breejen

Nadat we gemeld hadden dat van 1 stoel het draaipunt was afgebroken. Melden we dit bij de klachten service. Binnen no time bericht terug dat de klacht verholpen gaat worden. Op de orderbon werd... Nadat we gemeld hadden dat van 1 stoel het draaipunt was afgebroken. Melden we dit bij de klachten service. Binnen no time bericht terug dat de klacht verholpen gaat worden. Op de orderbon werd gezien dat we 2 gelijke fauteuls hadden gekocht. Kregen we gelijk een mail waarin werd gemeld daarvan ook het draaipunt te vervangen. Wij hadden uit die serie fauteuls nog 1 stoel met hoge rugleuning gekocht. Nadat we dat melden kregen we per omgaande mail antwoord ook die wordt vervangen. Dit alls valt onder de service van Pronto. Kortom Pronto is verdient een hele dikke pluim qua service.

Beste Jan,
Beste Jan,
Bedankt voor deze positieve beoordeling! We vinden het fijn dat je zo tevreden bent over onze service en de passende oplossing. Wij vonden het ook erg vervelend dat er een deel gebroken was. Nadat alles is vervangen kunnen jullie weer optimaal gaan genieten van deze fauteuils 😊
~ Team Pronto Wonen Sliedrecht online

René Coeling

Mooie winkel,veel keus en goede prijzen

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Fijn dat u zo te spreken bent over de uitstraling van onze winkel en ons assortiment. Wij zullen het verbeterpunt meenemen!
Wij hopen dat u veel...
Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe bank en tafel en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen.
Team Pronto Wonen Meppel

de Reuver

Geweest voor nieuwe meubels,en geholpen door een vriendelijke en geduldige verkoopster Suzan. En geslaagd.

Wat een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor 😊
Suzan vond het erg leuk dat ze mocht helpen met het maken van alle keuzes.
Alvast veel woonplezier gewenst van deze nieuwe aanwinsten!
~...
Wat een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor 😊
Suzan vond het erg leuk dat ze mocht helpen met het maken van alle keuzes.
Alvast veel woonplezier gewenst van deze nieuwe aanwinsten!
~ Team Pronto Wonen Spijkenisse online

J v B

Vakkundig personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoel!
Pronto Wonen Breda