F.M.H.A. van Dijk

Uiterst vriendelijk en deskundig personeel

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze positieve beoordeling!
We zijn blij dat je tevreden bent over onze service 😊
Bedankt voor deze positieve beoordeling!
We zijn blij dat je tevreden bent over onze service 😊
Ondanks dat je even op je bestelling zal moeten wachten door de huidige levertijden, weten we zeker dat het uiteindelijke eindresultaat erg mooi zal worden.
~ Team Pronto Wonen Naaldwijk online

Habraken

Wij komen zeker nog eens terug !!! Wij hebben een bartafel met 4 stoelen gekocht. Stoelen waren op tijd binnen alleen de bartafel had een levertijd van 7 weken. Afgelopen dinsdag naar de vestiging... Wij komen zeker nog eens terug !!! Wij hebben een bartafel met 4 stoelen gekocht. Stoelen waren op tijd binnen alleen de bartafel had een levertijd van 7 weken. Afgelopen dinsdag naar de vestiging in Helmond geweest en we mochten een ander model ( super mooie tafel ) die boven stond meenemen....super service !!!

Reactie Pronto Wonen:

Super bedankt voor uw mooie 10 sterren review.
Super bedankt voor uw mooie 10 sterren review.
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent en onze service super vindt. Wij wensen jullie veel plezier met jullie mooie bartafel en barkrukken.
Groetjes Team Pronto Wonen Helmond.

Ben

Voldoende

Beste Ben,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij het uitzoeken van de tafel en stoelen.
Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Beste Ben,
Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen Uden

Hendrix

Beste meneer Hendrix,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Erg fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Beste meneer Hendrix,
Pronto Wonen Heerlen

deBruin

Nette bediening en goede uitleg

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons!
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Pronto...
Beste klant,
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Pronto Wonen Nijmegen

Chantal

Zeer netjes en vriendelijk geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, Chantal!
Heel goed om te horen dat u zo fijn geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...
Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, Chantal!
Pronto Wonen Den Bosch

Bianca

Super goede service gehad en zeer vriendelijke dames die daar werken.

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review en 5-sterren Bianca.
Fijn dat onze collega u zo goed geholpen heeft. De complimenten zal ik zeker doorgeven!
^Babette
Pronto...
Hartelijk dank voor uw review en 5-sterren Bianca.
^Babette
Pronto Wonen Roermond

Toine van Osch

Fijne winkel, leuk assortiment

Beste Toine,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe banken toe!
Met vriendelijke groet,...
Beste Toine,
Pronto Wonen Den Bosch

Gielen

Laten je rustig rond kijken bij vragen deskundig antwoord vriendelijk personeel

Beste mevrouw Gielen,
Fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Pronto Wonen...
Beste mevrouw Gielen,
Pronto Wonen Eindhoven

Hendriks

Fijne ervaring

Beste mevrouw Hendriks,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Beste mevrouw Hendriks,
Pronto Wonen Uden