Agm Roosendaal

Het is een super leuke winkel en een attent personeel

Diny Groot Wassink

Zeer tevreden

Kasten

In eerste instantie waren de 2 bankstellen die ik had besteld beide in de verkeerde kleur en samenstelling (springveren binnenin) geleverd. Kan gebeuren natuurlijk. Maar vervolgens heeft het bijna 3... In eerste instantie waren de 2 bankstellen die ik had besteld beide in de verkeerde kleur en samenstelling (springveren binnenin) geleverd. Kan gebeuren natuurlijk. Maar vervolgens heeft het bijna 3 maanden geduurd voordat de juiste bankstellen werden geleverd! Er is nog niet eens een excuus gekomen vanuit Pronto..erg teleurstellend voor zo'n groot bedrijf.

Kwaliteit van de producten

Niet alles afschuiven op het 'all in house pakket'

Beste heer Kasten,
Beste heer Kasten,
Bedankt voor het schrijven van deze review en feedback. Na levering van uw banken hebben wij samen geconstateerd dat een van de banken in de verkeerde kleur is uitgeleverd. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u een naar gevoel heeft overgehouden aan uw servicemelding. De banken zijn opnieuw voor u besteld en inmiddels heeft u deze ook thuis staan. Helaas is de levertijd momenteel langer waardoor dit erg lang heeft geduurd. Nogmaals excuses voor het ongemak!
Inmiddels hebben wij hier vandaag telefonisch contact over gehad en wensen wij u alsnog veel plezier met de nieuwe banken! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Van de Pavert

Prachtig overzichtelijke winkel. Ruime opzet. Veel keuze

Maron

Fijne ruime winkel, mooi assortiment vriendelijke personeel.

Pronto Wonen

Helaas was de verkoopster vergeten te vertellen dat het systeem eruit lag tijdens de komende dagen en ben ik voor niets naar magazijn in Barendrecht gereden.
Dan maar afhalen in Spijkenisse...
Dan maar afhalen in Spijkenisse maar kan alleen op donderdagavond en dan werk ik altijd.
Miste hierin wel een stukje tegemoetkomende service na de miscommunicatie om de tafel dan op vrijdag klaar te zetten in de winkel

Beste Manon,
Beste Manon,
Bedankt voor het delen van je winkelervaring. We hebben elkaar recent gesproken over deze situatie. Wij bieden graag nogmaals onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit je heeft opgeleverd en hopen dat je wel veel plezier zal hebben van deze tafel zodra je hem zaterdagochtend komt ophalen.
Om je iets tegemoet te komen hebben we de tafel naar ons filiaal gehaald zodat je niet nog een keer naar Barendrecht hoeft te rijden. Natuurlijk hadden we dit alles veel liever voorkomen. Klanttevredenheid is een van de belangrijkste dingen voor ons, vandaar dat we deze review ook zeer serieus nemen en dit nogmaals met het gehele team doorgesproken hebben zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.
Mocht je nog iets willen bespreken neem dan zeker even contact met ons op via: 0181 627 207
~ Team Pronto Wonen Spijkenisse online

Janine Poppelier

Zie eerdere opmerking

Beste Janine,
Beste Janine,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het vervelend om te horen dat er een deel in het verkeerde magazijn was geleverd, onze excuses hiervoor! Wij wensen u alsnog veel plezier met het nieuwe vloerkleed en de salontafels!
Pronto Wonen Sittard-Geleen

Maurice

Pronto heeft een uitgebreid assortiment. Er is veel keus en tijdens je bezoek aan de winkel zijn er veel deskundige medewerkers die je kunnen helpen. Daarnaast ben ik geweest voor interieuradvies.... Pronto heeft een uitgebreid assortiment. Er is veel keus en tijdens je bezoek aan de winkel zijn er veel deskundige medewerkers die je kunnen helpen. Daarnaast ben ik geweest voor interieuradvies. Dit is mij heel erg goed bevallen.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, Maurice!
Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, Maurice!
Goed om te horen dat u zo'n fijn gevoel aan het interieuradvies heeft overgehouden! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!
Pronto Wonen Den Bosch

Marianne Vrieling

Er waren verkeerde meubels geleverd en deze zijn keurig weer omgeruild en ook bezorgd zonder kosten. Toppie Pronto heel blij mee!!

Beste Marianne,
Beste Marianne,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Super fijn om te horen dat u zo enthousiast over ons bent en dat de meubels snel zijn omgeruild na de verkeerde levering. Wij wensen u heel veel plezier met de Atrio meubels!
Pronto Wonen Den Bosch

Gj.Ottens

Aardig personeel en deskundig advies

Beste familie Ottens,
Hartelijk dank voor jullie mooie review! Dit waarderen wij enorm!
Veel plezier gewenst van de eetkamerstoelen, eettafel, tv meubel, bankstel en karpet!
Met...
Beste familie Ottens,
Hartelijk dank voor jullie mooie review! Dit waarderen wij enorm!
Team Pronto Wonen Emmen.