Ria du Pree

Zeer vriendelijk geholpen, ruime keuze, zeer stijlvol ingericht.

Robert Geisen

Guter Shop

Reactie Pronto Wonen:

Vielen Dank für Ihr Feedback und die 5-Sterne-Bewertung!
Wir freuen uns, Sie wieder in unserem Geschäft begrüßen zu dürfen.
Mit freundlichen Grüße,
^ Babette

Helmond

Helmond

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te horen dat er iets niet goed blijkt te zijn met uw stoel.
We hebben geprobeerd uw klantgegevens te achterhalen aan de hand van uw...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te horen dat er iets niet goed blijkt te zijn met uw stoel.
We hebben geprobeerd uw klantgegevens te achterhalen aan de hand van uw review, maar kunnen u via deze weg niet terugvinden in ons bestand.
Graag willen wij in contact met u komen, zou u zo vriendelijk willen zijn om telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij u alsnog voort kunnen helpen? Vraagt u hierbij naar de afdeling service.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Klaas

Zeer goed, veel tijd uitgetrokken door de medewerker

goede informatie en prima adviezen

geen, maar de bank is nog niet geleverd, hoe kan ik dan prijs/kwaliteit beoordelen?

Reactie Pronto Wonen:

Goedemiddag Klaas, we waarderen het enorm dat u intussen een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten over het uitgebreide advies dat onze collega aan u heeft gegeven. We vonden het leuk om u... Goedemiddag Klaas, we waarderen het enorm dat u intussen een mooie beoordeling voor ons heeft achtergelaten over het uitgebreide advies dat onze collega aan u heeft gegeven. We vonden het leuk om u hierbij te mogen helpen. Het is inderdaad nog even wachten tot de speciaal voor u gemaakte Alpa bank geleverd wordt. Wij zien ernaar uit dat u ons nog laat weten hoe uw bank straks thuis bevalt. Als u in de tussentijd nog vragen aan ons heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groeten, Team Pronto Wonen

Zosia

Geweldige winkel en vriendelijke service

Reactie Pronto Wonen:

Dank voor uw beoordeling Zosia!
Fijn te horen dat onze collega's van de serviceafdeling snel voor u hebben kunnen handelen. Dit vinden we erg fijn om te horen.
Uiteraard gaan we ook uw...
Dank voor uw beoordeling Zosia!
Uiteraard gaan we ook uw tip intern communiceren.
Heel graag tot ziens in onze winkel!
Pronto Wonen

Andrea

Winkel is sfeervol en uitnodigend om doorheen te lopen

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw feedback en mooie 4-sterren score Andrea.
Deze tip ga ik intern communiceren met de winkels, dat zij hier naar kunnen gaan kijken.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw feedback en mooie 4-sterren score Andrea.

K. Fleming

Fantastisch

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wij bieden inderdaad onderhoudsmiddelen aan als bijproduct. Dit doen wij omdat wij graag u de laagste prijs willen garanderen. Daarnaast... Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wij bieden inderdaad onderhoudsmiddelen aan als bijproduct. Dit doen wij omdat wij graag u de laagste prijs willen garanderen. Daarnaast bieden wij ook het All In House service pakket aan. Met de All in House Service is iedereen die dit afsluit verzekerd van de beste service op constructieproblemen, beschadigingen én de beste bescherming tegen vlekken.
Door voor het in gebruik nemen van nieuwe meubelen de bekleding al te beschermen, krijgen vlekken minder snel de kans om in te trekken.
Mocht er onverhoopt toch een blijvende vlek ontstaan, dan kunt u beroep doen op 1 van de specialisten die bij u thuis komt. Voor deze professionele service vragen we een kleine vergoeding, waarvan u jarenlang plezier hebt.
Desondanks hopen wij u heel veel plezier van uw nieuwe meubels en hopen wij u zeker nog eens te mogen ontvangen bij ons in de winkel!
Team Pronto Wonen Meppel

Jongkamp

Prima.

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Team Pronto Wonen Meppel

I. v.d. H

Prettig geholpen, levering keurig vlg afspraak, goed geregeld met huur van bestelauto en meubels netjes, goed verpakt en waar nodig voorzien van duidelijke omschrijving geleverd.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor review, I. v.d. H. Fijn om te lezen dat je prettig geholpen bent en dat het vervoer van de meubels goed gelukt is met onze transportbus. Met vriendelijke groet, het team van Pronto... Bedankt voor review, I. v.d. H. Fijn om te lezen dat je prettig geholpen bent en dat het vervoer van de meubels goed gelukt is met onze transportbus. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Roland Koch

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor de feedback en mooie 5-sterren score meneer Koch!
Graag weer tot ziens in onze winkel.