M. van Winden

Ik kom hier graag weer terug

Reactie Pronto Wonen:

Wat fijn om te horen dat je graag terugkomt! We doen ons best om een klantvriendelijke ervaring te bieden, en het is goed om te weten dat je dat waardeert. We begrijpen dat je de winkel in... Wat fijn om te horen dat je graag terugkomt! We doen ons best om een klantvriendelijke ervaring te bieden, en het is goed om te weten dat je dat waardeert. We begrijpen dat je de winkel in Vlaardingen wat overzichtelijker vindt en nemen je feedback mee. We hopen je snel weer te zien!

breda

Was goed alleen lang moeten wachten.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Onze excuses dat u wat langer heeft moeten wachten. In het weekend kan het wat drukker zijn waardoor er wachttijden ontstaan. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe kast!
Pronto Wonen Breda

Jacqueline

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Super fijn geholpen door Madelon

Reactie Pronto Wonen:

Beste Jacqueline, bedankt voor deze beoordeling. Dat horen we graag. We zien u graag nog eens terug in onze winkel.
Team Pronto Wonen

Steven greven

Fantastisch

Bedankt voor je mooie beoordeling Steven. Mvg Team Pronto Wonen Groningen

G.B.Rijkers

Prima behandeling

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de behandeling. We begrijpen dat het gebruik van een externe firma voor aflevering en montage niet altijd ideaal is. We waarderen... Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de behandeling. We begrijpen dat het gebruik van een externe firma voor aflevering en montage niet altijd ideaal is. We waarderen je mening en hopen je snel weer te zien!

Marianne

Leuke spullen

Reactie Pronto Wonen:

Het spijt me te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Het is zeker niet de bedoeling dat je je zo voelt na een aankoop bij ons. We vertellen bij het verkoopgesprek altijd zo goed mogelijk alle... Het spijt me te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Het is zeker niet de bedoeling dat je je zo voelt na een aankoop bij ons. We vertellen bij het verkoopgesprek altijd zo goed mogelijk alle voorwaarden en opties; excuses als dit niet duidelijk genoeg voor jou is geweest.
Wat betreft de bank: het is normaal dat een nieuwe bank in het begin wat harder aanvoelt. Dit komt vaak door de nieuwe vulling, die na verloop van tijd zachter wordt naarmate je hem meer gebruikt. We waarderen je feedback over de prijs-kwaliteitverhouding en de communicatie met onze medewerkers. Als je nog vragen of zorgen hebt, horen we dat graag, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Neem dan zeker nog even contact met ons op.

Gerda en Jo Jongen

Behulpzaam personeel , en niet opdringerig.

Beste Gerda en Jo,
Beste Gerda en Jo,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in zowel de winkel als het magazijn! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Rengeling

Binnengelopen en het voelt als thuiskomen 👍🏻

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe eethoek! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

Tim en Suzanne

Wij zijn top geholpen

Beste Tim en Suzanne,
Super fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over ons! Wij hopen jullie nog vaker te mogen verwelkomen en alvast veel plezier met de nieuwe meubels!
Met...
Beste Tim en Suzanne,
Pronto Wonen Uden

Webshop

Dat was alleen telefonisch

Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de mooie score!
Graag tot ziens in onze winkel.
^Sharona
Pronto Wonen Tilburg