Bram Kort

(Bewerkt)

Slechte service voor een prijzige bank. Je mag beter verwachten voor deze prijs

Pronto wonen Naaldwijk

Reactie Pronto Wonen:

Wat een mooie complimenten!
Bedankt voor het schrijven van deze review en superfijn dat jullie ons aan andere aanraden!
Misschien zien we jullie nog wel een keer terug in onze winkel...
Wat een mooie complimenten!
Misschien zien we jullie nog wel een keer terug in onze winkel 😊
~ Team Pronto Wonen Naaldwijk online

Hogelink ambulante zorg

Heel fijn!!! Aardige jongen goed gebekt

Beste klant,
Wat een leuke review om te lezen, bedankt hiervoor! Wij waarderen het zeker dat u al jaren klant van ons bent! Alleen werken wij met vastgestelde prijzen en is het daarom niet mogelijk om korting te geven. Wel krijgt u altijd van ons een leuke give away bij aanschaf van de meubels! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto Wonen Nijmegen

Pronto wonen Naaldwijk

Klantvriendelijk

We zijn geholpen door Rick, een vriendelijke verkoper die wist waar hij het over had, hij gaf ons goed advies en we zijn zeer tevreden. Vriendelijk behulpzaam personeel, geen probleem om onze hond... We zijn geholpen door Rick, een vriendelijke verkoper die wist waar hij het over had, hij gaf ons goed advies en we zijn zeer tevreden. Vriendelijk behulpzaam personeel, geen probleem om onze hond binnen te krijgen. Wij raden Pronto wonen Naaldwijk zeker aan. Familie Samsami

Reactie Pronto Wonen:

Zeer bedankt voor nog een positieve review! Daar worden we als team erg blij van 😊
Wij vonden het gezellig dat jullie er waren en superfijn om hier te mogen lezen hoe tevreden jullie zijn!
Nick - Team Pronto Wonen Naaldwijk

van den Heuvel

Enorm goed geholpen in februari door Boni van Pronto wonen Uden. Vorige week de bank en eetkamerstoelen thuis geleverd, en ook door de personen die het gebracht hadden enorm goed thuisgebracht van... Enorm goed geholpen in februari door Boni van Pronto wonen Uden. Vorige week de bank en eetkamerstoelen thuis geleverd, en ook door de personen die het gebracht hadden enorm goed thuisgebracht van de stoelen en de bank goed in elkaar gezet!. Ik raad Pronto echt aan!

Goede service en goede levering van de spullen

Beste mevrouw van den Heuvel,
Beste mevrouw van den Heuvel,
Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Boni en ook tijdens de bezorging van de meubelen. Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden.

pronto

Een mooie rustige winkel

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...
Pronto Wonen Eindhoven

Anja van Houtum

Ruime keuze. Goed advies . Je slaagt hier altijd!!

Beste Anja,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over ons. Verder wensen wij u veel plezier met het nieuwe bankstel en de stoel!
Met...
Beste Anja,
Pronto Wonen Eindhoven

Cillessen

Nijmegen

Beste heer/mevrouw Cilessen,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
Pronto Wonen Nijmegen

Kim

Zeer vriendelijk personeel en heel erg goed geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het plaatsen van deze review, Kim! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke groet,...
Pronto Wonen Sittard-Geleen