Uitmuntende service!
Reactie Pronto Wonen:
Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, Toon! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil!
Pronto Wonen...
Pronto Wonen...
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Met vriendelijke groet,...
Beste Daanjo,
Fijn om te horen dat u zo enthousiast over ons bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto Wonen Heerlen
Beste Jan,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto Wonen Heerlen
Beste Linda,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Pronto Wonen Breda
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe dressoir en de eetstoelen!...
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe kast!
Met vriendelijke groet,...
Zo goed en fijn geholpen
Nee gewoon zo door gaan
Dag Bart en Sandra,
Lief dat jullie de tijd hebben genomen om een review te plaatsen.
Gezellig om jullie weer in onze winkel te hebben gezien en te mogen adviseren.
Heel veel plezier met...
Hartelijk dank voor uw feedback San!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe barstoelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
^Babette
Pronto Wonen Roermond
Bedankt voor de review meneer Boeve,
Erg vervelend inderdaad dat het dressoir kapot in de doos zat, helaas kunnen wij als winkel hier niks aan doen omdat er aan de doos ook niets te zien was....