Steins

Ok

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review en het mooie aantal sterren score!
Graag weer tot ziens in onze winkel.
^Babette
Pronto Wonen Roermond

Van den Boer

Mooie winkel met vriendelijk personeel

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw feedback mevrouw van den Boer.
Fijn te lezen dat u tevreden bent over diverse punten. We zien u graag weer in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw feedback mevrouw van den Boer.
^Babette
Pronto Wonen Tilburg

Oisterhoff

Oo

Reactie Pronto Wonen:

Beste mevrouw Oosterhoff, allereerst excuses voor de hele situatie. Jammer om te horen dat u nog steeds niet tevreden bent over onze service. Het is inderdaad vervelend dat er iets fout is gegaan... Beste mevrouw Oosterhoff, allereerst excuses voor de hele situatie. Jammer om te horen dat u nog steeds niet tevreden bent over onze service. Het is inderdaad vervelend dat er iets fout is gegaan bij uw relaxfauteuil. Vandaag hebben wij contact met u gehad en uitgelegd waarom de oplossing helaas wat langer duurt. Als tussenoplossing hebben wij de stoel bij u bezorgd, zodat u in de tussentijd hiervan wel gebruik kan maken. Wij houden contact met u over het lopende servicetraject om u zo goed mogelijk te begeleiden in deze vervelende situatie. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

Plan X Events

Prima in de winkel, maar zeer slecht t.a.v. levering en follow up met problemen

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het spijt ons ten zeerste te horen over uw teleurstellende ervaring met onze bezorgservice en de gemaakte afspraken. Normaal gesproken heeft ons transportbedrijf 10 werkdagen de tijd om contact met u op te nemen voor het plannen van een afspraak. Hoewel we een voorkeursdatum kunnen doorgeven, kunnen we helaas niet garanderen dat dit altijd mogelijk is. Tot onze spijt is dit onvoldoende bekend gemaakt en hebben wij helaas niet binnen 5 werkdagen kunnen zorgen voor het gewenste bezorgmoment.
Onze oprechte excuses voor het ongemak!
Wij wensen u uiteraard alsnog veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Nicolette van Hoek

Vriendelijk geholpen, leuk betaalbaar assortiment

Reactie Pronto Wonen:

Beste Nicolette, bedankt voor deze leuke review. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met uw stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

wim rutgers

Gewoon plezierig

Pronto Wonen Uden

Prima geholpen en leuk aanbod, Wat me wel tegen viel is de afhandeling van het leveren, er is geen aflever optie en er wordt verwacht dat je het allemaal zelf regelt. Dit zou nog acceptabel zijn als... Prima geholpen en leuk aanbod, Wat me wel tegen viel is de afhandeling van het leveren, er is geen aflever optie en er wordt verwacht dat je het allemaal zelf regelt. Dit zou nog acceptabel zijn als de afhaal locatie ook na (algemene) werktijden geopend is. Ik denk dat hier nog wat verbetering te halen valt.

Reactie Pronto Wonen:

Beste klant, bedankt voor uw review! Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service te kunnen verbeteren! Er is bij ons voor een geringe meerprijs een mogelijkheid tot het bezorgen van de gewenste... Beste klant, bedankt voor uw review! Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service te kunnen verbeteren! Er is bij ons voor een geringe meerprijs een mogelijkheid tot het bezorgen van de gewenste producten wanneer u niet in de mogelijkheid bent om op de openingstijden van het magazijn de producten op te halen. Wij wensen u veel plezier met uw salontafels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

P. v.d. Heuvel

Mooie winkel

Reactie Pronto Wonen:

Beste meneer van de Heuvel, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in de winkel en wij hopen u zeker nogmaals te verwelkomen in onze winkel. Wij wensen u alvast veel... Beste meneer van de Heuvel, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in de winkel en wij hopen u zeker nogmaals te verwelkomen in onze winkel. Wij wensen u alvast veel plezier met uw eetstoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Doriene

Reactie Pronto Wonen:

Beste Doriene, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste Doriene, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Peter

Zeer goed

Reactie Pronto Wonen:

Beste Peter, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in de winkel en wij hopen u nogmaals in onze winkel te kunnen verwelkomen. Wij wensen u alvast veel plezier met uw... Beste Peter, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in de winkel en wij hopen u nogmaals in onze winkel te kunnen verwelkomen. Wij wensen u alvast veel plezier met uw relaxfauteuils! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen.