Particuliere

Klantvriendelijk

Reactie Pronto Wonen:

Beste klant, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw bezoek in onze winkel. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank en stoelen! Met vriendelijke groet,... Beste klant, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw bezoek in onze winkel. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank en stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

Jacqueline van Velzen

Prettig, goed advies gekregen

Reactie Pronto Wonen:

Beste Jacqueline, bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Wij hopen u zeker nogmaals te verwelkomen in de winkel en wij wensen u alvast veel plezier... Beste Jacqueline, bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Wij hopen u zeker nogmaals te verwelkomen in de winkel en wij wensen u alvast veel plezier met uw bartafel en barkrukken! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

Bruna

Sofa

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze vijf sterren, Bruna. Dit waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Patrick en Patricia van der Hout

Pronto Vlaardingen

Zo klantvriendelijk. Nemen de tijd voor je. Super service. Zeer proffesioneel allemaal. Dit is de winkel waar je naar toe moet gaan in Zuid Holland. Zeker niet die in Monster. Een wereld van... Zo klantvriendelijk. Nemen de tijd voor je. Super service. Zeer proffesioneel allemaal. Dit is de winkel waar je naar toe moet gaan in Zuid Holland. Zeker niet die in Monster. Een wereld van verschil.

Helemaal niks. Vooral zo doorgaan zo als nu is.

Beste Patrick & Patricia,
We werden als team helemaal blij door het lezen van deze review!
Fijn dat onze service zo positief is ontvangen en dat onze winkel jullie voorkeur heeft...
Beste Patrick & Patricia,
We werden als team helemaal blij door het lezen van deze review!
Fijn dat onze service zo positief is ontvangen en dat onze winkel jullie voorkeur heeft 😊
Gezellig dat jullie er waren, misschien zien we jullie nog wel een keer in ons filiaal. Team Pronto Wonen Vlaardingen

R Storm

Zeer fijne winkel , ontzettend goed en zeer professioneel geholpen door lucia en Geert, voor deze verkopers kom je graag terug

Reactie Pronto Wonen:

Leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn over de winkel en de professionele verkopers binnen ons team, R. Storm. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen... Leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn over de winkel en de professionele verkopers binnen ons team, R. Storm. We zien je graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Jeroen Hebing

Leuke winkel, goed personeel

Pronto wonen Tilburg

Prima geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eethoek, en graag weer tot ziens in onze winkel.
^Babette
Pronto Wonen Tilburg

H. van de Velde

Met stip de mooiste woonwinkel van de Regio, was er tijdens Hemelvaart en alles zag er perfect gestyled en mega sfeervol uit, klanten werden ontvangen met heerlijke hapjes en een vriendelijke... Met stip de mooiste woonwinkel van de Regio, was er tijdens Hemelvaart en alles zag er perfect gestyled en mega sfeervol uit, klanten werden ontvangen met heerlijke hapjes en een vriendelijke gastvrouw. Welgemeende complimenten 👍🏻

Mooi en uitgebreid aanbod van alle mogelijke woonaccessoires en meubels en een uitmuntende styling in de winkel, je voelt je meteen thuis.

Kan er zo snel geen bedenken…

Reactie Pronto Wonen:

Wow wat een leuke complimenten, het was een leuke dag! We hopen dat we je flink hebben geïnspireerd en hopen je binnenkort weer terug te zien voor wat nieuws. Woongroetjes, Team Pronto Wonen

Baudewijns

Goed, vriendelijke mensen

Beste meneer Baudewijns,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij nemen uw feedback punten mee om onze service te verbeteren. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank.
Met...
Beste meneer Baudewijns,