J.N. Roggeveen

Prima winkel, schandalige aftersales.

Reactie Pronto Wonen:

Beste Hans,
Beste Hans,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Er blijkt inderdaad het een en ander mis te zijn met je fauteuil. Toen we deze melding van je binnen kregen hebben we dit dezelfde dag nog aangemeld bij de reparateur zodat er een afspraak gemaakt kon worden. We vinden het net zo vervelend als jij dat de stoel niet volledig naar wens is en hebben er dus gelijk werk van gemaakt. Je hebt hiervan een mail gekregen zodat indien de standaard gekozen datum toch niet uitkomt, je zelf kan aangeven wanneer ze wel langs mogen komen. Alle benodigden onderdelen zijn binnen bij de reparateur en we zien dat je een afspraak hebt gemaakt voor de reparatie.
Onze klantenservice had wat vertraging met de mail doordat er veel vragen/mails waren om te verwerken. Je mail was natuurlijk wel gewoon binnengekomen 😊
Mocht je hier toch nog vragen over hebben of nog het een en ander willen doorspreken dan horen we graag van je! Je mag ons mailen op service@mc-l.nl of even bellen naar 0180 644 644

Vincentkok53@hotmail.com

Leuke gezellige winkel

H de Vilder

Uitstekend

Jacobine Makkus

Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen.
Ook werd mij goed advies gegeven.
Degene die mijn stoel bezorgde was ook heel vriendelijk en behulpzaam.

Frts

Erg leuk geholpen

J.A. Magielse

Goed geholpen.mooie meubels tegen een goede prijs.

Geen naam

Klant vriendelijk alles is oke

Pasman

Super vriendelijk en goed geholpen