Gert van der Vuurst

Fijn en plezierig contact

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze mooie review Gert.
Hopelijk tot snel weer in onze winkel.
Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest

Bert en Anneke Lammens

Geweldig positief

Reactie Pronto Wonen:

Wauw wat een prachtige review, Bert en Anneke. Deze mooie woorden en complimenten voor onze collega Leonie toveren een grote glimlach op onze gezichten. Bedankt voor deze mooie review! Met... Wauw wat een prachtige review, Bert en Anneke. Deze mooie woorden en complimenten voor onze collega Leonie toveren een grote glimlach op onze gezichten. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Lucassen

Net gratis advies gesprek gehad met Lobke. Wat een leuke, spontane meid en wat zijn wij goed geholpen! Wilde even puur recensies schrijven voor haar!

Vriendelijke, spontaan en deskundig personeel. Denken echt met je mee

Reactie Pronto Wonen:

Fijn dat u tevreden en enthousiast bent over het adviesgesprek van Lobke. Dat horen we graag. Woongroetjes, Team Pronto Wonen

Fam: Nijhof

Echt super geholpen.. fijne ervaring met Pronto..Top!!👍🏼

Reactie Pronto Wonen:

Super bedankt voor de goede review familie Nijhof!
Geniet van jullie nieuwe zithoek!
Carlijn
Pronto Wonen Barneveld

Wijst

Uden

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...
Beste klant,
Pronto Wonen Uden

Baisie

Ik winkel al 8 jaar tot nu toe ben ik zeer tevreden

Reactie Pronto Wonen:

Geweldig om te horen dat je al 8 jaar tevreden bent! We waarderen je loyaliteit enorm en kijken ernaar uit je nog vele jaren te mogen verwelkomen! Bedankt voor je vertrouwen!
~ Team Pronto Wonen...
~ Team Pronto Wonen Spijkenisse online

Looijen

Mooi assortiment, kundig personeel.

Beste E Looijen,
Wat een leuke review.
Namens het hele team enorm bedank.
M.v.g. Pronto Volendam

Co

Prima!

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je onze moderne meubels, de ruime keuze aan stoffen en de gezellige sfeer in de winkel waardeert. We zijn ook trots op ons vriendelijke... Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je onze moderne meubels, de ruime keuze aan stoffen en de gezellige sfeer in de winkel waardeert. We zijn ook trots op ons vriendelijke en behulpzame personeel. We hopen je snel weer te zien!
~ Team Pronto Wonen Naaldwijk online

Leen Weijs

Heel relaxed

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat u uw winkelbezoek zo relaxed heeft ervaren. Ik zal uw complimenten aan mijn collega Jeanine doorgeven. Verder wensen wij u veel... Bedankt voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat u uw winkelbezoek zo relaxed heeft ervaren. Ik zal uw complimenten aan mijn collega Jeanine doorgeven. Verder wensen wij u veel plezier met uw eetkamerstoelen en hopen u nog eens te mogen ontvangen in de winkel.
Team Pronto Wonen Meppel

J Elings

Goede service
Fijn personeel

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Joop!