Beppie Neefs

Prettig

Beste Beppie,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Beste Beppie,
Pronto Wonen Den Bosch

A.Spooren, Oss

Vriendelijk, meedenken, prima advies, mooie winkel.

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

Jos

Vriendelijke en deskundige service

Beste Jos,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto...
Beste Jos,
Pronto Wonen Sittard-Geleen

nelhummen

Geweldig geadviseerd en geholpen door Patricia

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk bedankt voor uw mooie review mevrouw Hummen.
Hartelijk bedankt voor uw mooie review mevrouw Hummen.
Fijn om te lezen dat ons verkoopteam u zo goed heeft geholpen en dat de thee lekker was. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bank en fauteuil en verwelkomen u graag nog een keer in de winkel.
Groetjes,
Team Pronto Wonen Helmond

Pronto wonen breda

Gezellige winkel goed gehopen

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met de nieuwe relax fauteuil. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Pronto Wonen Breda

Baginda

Prettige en hulpvaardig personeel .Heel fijn en n iet opdringerig

Beste Baginda,
Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe lampen!
Pronto Wonen Den Bosch

Chantal

Positieve ervaring

Beste Chantal,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel goed om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij ons in de winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Beste Chantal,

Ronald

Nette winkel, vriendelijk personeel en ruim voldoende keus.

Beste Ronald,
Hartelijk dank voor uw feedback!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen.
^Babette
Pronto Wonen Roermond

Pronto Breda

Klantvriendelijk

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van het nieuwe tv meubel. Wij wensen u hier veel plezier mee!...
Beste heer/mevrouw,
Pronto Wonen Breda

J vd Heuvel

Mooie winkel met hele mooie spullen!

Beste heer/mevrouw vd Heuvel,
Beste heer/mevrouw vd Heuvel,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen en barkrukken!