Adri

Heel vriendelijk en uitstekend geholpen.

Beste Adri,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met...
Beste Adri,
Pronto Wonen Breda

S Meijer

Goede ervaring: al diverse keren meubelen gekocht en tevreden

Van der Wielen

Juist en prettig ervaren

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het samenstellen van een compleet nieuw interieur. Wij wensen u alvast veel plezier hiermee!
Pronto Wonen Den Bosch

V Schijndel

Vriendelijke medewerkers, prettig gevoel bij het adviseren.

Beste heer/mevrouw van Schijndel,
Beste heer/mevrouw van Schijndel,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Erg fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil.
Pronto Wonen Den Bosch

pronto Groningen

Makkelijk bereikbaar

Pronto wonen Nijmegen

We zijn erg gastvrij en hartelijk ontvangen. Stefan heeft ons fantastisch geholpen en we zijn heel tevreden over ons bezoek aan de winkel in Nijmegen.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Stefan! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe Divino kast!
Met...

G en R

Eerst rondgekeken,iets gezien, toen gevraagt of ze ons wilden helpen,wat ze ook direct deden

Bergers

Ik ben heel goed geholpen door de medewerkers van Pronto.

Beste klant,
Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe tafel! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen Heerlen

Monic Moed

Fijn geholpen...goed advies!

Beste Monic Moed,
Beste Monic Moed,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u hier alvast heel veel plezier mee!

Athw schuurman

Super goed advies heel vriendelijk
STEFAN gaf het goed advies we mochten div banken proberen dan weet je ook hoe ze zitten

Beste meneer Schuurman,
Beste meneer Schuurman,
Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Stefan! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel!